Ortalamanız kaç?

İngilizceci yazımı beğenmedi sözlüden 10 verdi. Ama yine 94.

Benzer olayı bende yaşadım. Tarih sınavında tarih hocası yazımı okuyamadı diye 92 aldığım kağıda 54 vermişti. Sadece okuyabildiklerine puan vermiş. Okunamayacak bir yazıda değildi halbuki.

Benzer olayı bende yaşadım. Tarih sınavında tarih hocası yazımı okuyamadı diye 92 aldığım kağıda 54 vermişti. Sadece okuyabildiklerine puan vermiş. Okunamayacak bir yazıda değildi halbuki.
Okuyamıyormuşmuş. Tüm eğitim hayatım boyunca İngilizcem 95 altına düşmedi ve şu hale bakki kadın yazımı beğenmemiş hem kağıttan puan düşmüş hem itiraz ettim diye sözlü notunu yerle bir etmiş.

Okuyamıyormuşmuş. Tüm eğitim hayatım boyunca İngilizcem 95 altına düşmedi ve şu hale bakki kadın yazımı beğenmemiş hem kağıttan puan düşmüş hem itiraz ettim diye sözlü notunu yerle bir etmiş.

Müdüre falan şikayet et diyeceğim bende benzer durumlarda şikayet ettiğimde ögretmen dayanışmasıyla beni görmezden geliyorlar. Size tavsiyem hocayı il veya ilçe milli eğitime şikayet etmeniz. Aşağısı kurtarmıyor.

Tarih hocasına defalarca hocam ben tek tek heceleyerek okuyayım dedim en son adam hakaret edecek dereceye geldi bende laf anlatılmayacağını anlayınca mecbur o nota razı geldim. Tamam yazım çok iyi değil kabul ediyorum da okunamayacak bir yazıda değil kalan tüm öğretmenler okuyor bir tarih hocası sorun yaşıyor artık sınavlarda mecbur harfleri teker teker yazıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı