Ortalık niye serseri dolu?

En büyük sebebi yaşadıkları yerlerde serseri olmaları onlarda onlardan esinlenip böyle oluyor sonucundada bu tarz olaylar yaşanıyor aile terbiyesi bile kurtarmaz bunları.

Aynısı annesinin veya kız kardeşinin başına gelse namus bekçisi dikilip, olayı namus davasına çevirecek tipler bunlar. Bir ülkede bu kadar aptal, sapık, cahil varsa burada bir problem vardır. Bu problemi de takan yok maalesef.

Hocam ülkenin çoğunluğu İslam'a inandığı için keşke yaşanan çoğu olumsuz şeyleri İslam'la bağdaştırmasanız. Bilerek yanlış bir yazım yanlışı yaptığınızı da fark etmedim değil. Sizi severek takip ederim ama bu düşüncenize katiyen katılmıyorum.

Muhafazakar bir insan değilim, öyle bir çıkarım olmasın.

Hocam yaşanan tüm olayları neredeyse islama bağlıyorlar bu yüzden Recep abide yüksek ihtimal bu yüzden yazmıştır.

İlk 2 maddeniz de eğitimle alakalı. E demek ki bu ülkede eğitimle ilgili problemler var... ya verilen eğitim kaliteli değil yada eğitim hiç yok ancak konumuz bu değil. Böylesi eğitim düzeyi, kültür seviyesi düşük bir ülkede bireysel silahlanma olursa ne olacağını düşündünüz mü hiç? Hele Osmanlı'nın Avrupa sevdası nedeniyle yatırımsızlıktan yüzyıllarca cahil kalan Anadolu halkı her kafası attığında birbirini vurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…