Neyse ya. Ne yazsam ifadeye çağırılacakmışım gibi bir his var. Polis. İktidar. İslağm. Gericilik. Eğitimsizlik. Anahtar kelimeler bunlar. Harmanlayın zaten cümle çıkar ortaya.
Burada bir ayağı mezarda amele olacağına yurtdışında paşa ol diyor. Reisim döktürmüş yine.Anahtar kelimeler bunlar. Harmanlayın zaten cümle çıkar ortaya.
Biz Türkler de böyleyiz okulda rahat vermezler dışarda rahat vermezler medeniyet yoksunları.Yok hocam malum ırktan bile değil. Türk.
Hocam ülkenin çoğunluğu İslam'a inandığı için keşke yaşanan çoğu olumsuz şeyleri İslam'la bağdaştırmasanız. Bilerek yanlış bir yazım yanlışı yaptığınızı da fark etmedim değil. Sizi severek takip ederim ama bu düşüncenize katiyen katılmıyorum.İslağm
Hocam ülkenin çoğunluğu İslam'a inandığı için keşke yaşanan çoğu olumsuz şeyleri İslam'la bağdaştırmasanız. Bilerek yanlış bir yazım yanlışı yaptığınızı da fark etmedim değil. Sizi severek takip ederim ama bu düşüncenize katiyen katılmıyorum.
Muhafazakar bir insan değilim, öyle bir çıkarım olmasın.
İlk 2 maddeniz de eğitimle alakalı. E demek ki bu ülkede eğitimle ilgili problemler var... ya verilen eğitim kaliteli değil yada eğitim hiç yok ancak konumuz bu değil. Böylesi eğitim düzeyi, kültür seviyesi düşük bir ülkede bireysel silahlanma olursa ne olacağını düşündünüz mü hiç? Hele Osmanlı'nın Avrupa sevdası nedeniyle yatırımsızlıktan yüzyıllarca cahil kalan Anadolu halkı her kafası attığında birbirini vurur.3. Bireysel silahlanma: Birçok kişinin bunu savunmayacağını biliyorum ama ben gerekli olduğu kanaatindeyim. Kötü insanlar zaten silahlara erişebiliyor. Silahlara erişemeseler bile her türlü alet ile cinayet dahi işleyebiliyorlar. Dolayısıyla silahlanmanın katı kurallara sahip olması, yalnızca sizin benim gibi insanlar için engel oluşturuyor. Silah, kötü insanlar için iyi bir caydırıcıdır. Silahlanma, belki ABD'deki gibi fetiş boyutunda olmayabilir ve çok sıkı denetimi yapılmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.