Ortaöğretim KPSS ile memur olunabilir mi?

nora3733

Hectopat
Daha fazla  
Üniversiteler belediyeler devlet kurumlarına 50-80 arası puanla atanabilir miyim? Benim çok ümidim yok sizin düşünceleriniz neler?

Üniversiteler belediyeler devlet kurumlarına 50-80 arası puanla atanabilir miyim? Benim çok ümidim yok sizin düşünceleriniz neler?

50-60 zor fakat 70 ve üstü almaya çalışırsanız bir ihtimal olabilir. 70 ve üstü puana alım olursa başvurun ancak pek ümitlenmeyin. Yine de 100 alana kadar çalışın derim. Ben de gireceğim bu sene kendimi denemek için.

Hiç çalışmadım 73 aldım gelmedi sen çalış 90+ al 80-85 alan insanlarla da konuştum giremeyen dolu zor iş çevren olması lazım biraz da anladın...
Ha gerisi içinde oluruna bırak açıkçası benim umurum olan şey değil memurluk türk aile yapısı işte ne kadar modern aile de olsa illa memurluk der ben pek sıcak bakamıyorum iyi yanı da var tabii ama...

Hiç çalışmadım 73 aldım gelmedi sen çalış 90+ al 80-85 alan insanlarla da konuştum giremeyen dolu zor iş çevren olması lazım biraz da anladın...
Ha gerisi içinde oluruna bırak açıkçası benim umurum olan şey değil memurluk Türk aile yapısı işte ne kadar modern aile de olsa illa memurluk der ben pek sıcak bakamıyorum iyi yanı da var tabii ama...

Anladım demek istediğini çevre geniş değil.

2022 ortaöğretim KPSS de 81 puan aldım. Mübaşir olabiliyordum mülakata gitmedim😀
Niye gitmediniz

50-60 zor fakat 70 ve üstü almaya çalışırsanız bir ihtimal olabilir. 70 ve üstü puana alım olursa başvurun ancak pek ümitlenmeyin. Yine de 100 alana kadar çalışın derim. Ben de gireceğim bu sene kendimi denemek için.

Anladım teşekkür ederim.

İstanbul Anadolu adliyesine başvurmuştum, o zaman ev kiraları çok yükseki ve maaşın yarısından fazlası kiraya gidecekti. Diğer harcamalar vs pahalıya geleceğinden çalışmamak daha mantıklı gelmişti.
Usta aile evinde olup şehrinden fabrika veya sanayi de işe gir daha mantıklı valla :dd

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı