Üniversiteler belediyeler devlet kurumlarına 50-80 arası puanla atanabilir miyim? Benim çok ümidim yok sizin düşünceleriniz neler?
Hiç çalışmadım 73 aldım gelmedi sen çalış 90+ al 80-85 alan insanlarla da konuştum giremeyen dolu zor iş çevren olması lazım biraz da anladın...
Ha gerisi içinde oluruna bırak açıkçası benim umurum olan şey değil memurluk Türk aile yapısı işte ne kadar modern aile de olsa illa memurluk der ben pek sıcak bakamıyorum iyi yanı da var tabii ama...
Niye gitmediniz2022 ortaöğretim KPSS de 81 puan aldım. Mübaşir olabiliyordum mülakata gitmedim![]()
50-60 zor fakat 70 ve üstü almaya çalışırsanız bir ihtimal olabilir. 70 ve üstü puana alım olursa başvurun ancak pek ümitlenmeyin. Yine de 100 alana kadar çalışın derim. Ben de gireceğim bu sene kendimi denemek için.
Niye gitmediniz
Usta aile evinde olup şehrinden fabrika veya sanayi de işe gir daha mantıklı valla :ddİstanbul Anadolu adliyesine başvurmuştum, o zaman ev kiraları çok yükseki ve maaşın yarısından fazlası kiraya gidecekti. Diğer harcamalar vs pahalıya geleceğinden çalışmamak daha mantıklı gelmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.