Ortaokul 7.sınıfta açığa geçilebilir mi?

Yusuf9076

Zeptopat
Merhaba ben ortaokul 7.sınıfım açığa geçmek istiyorum çünkü bizim sınıftaki öğrenciler dersi kaideye almıyor çok ses çıkarıyorlar. Ben de hiçbir şey anlayamıyorum o yüzden evde çalışıp dershaneye gitmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Açığa geçebilir miyim?

Bir tık bahane gibi geliyor bana. İnanan, dersi dinleme niyetinde olan her türlü dinlerde anlarda.

Giremezsin ama liseye geçtiğinde açıktan okuyabilirsin tabii 2 yıl sonra hala eğitim sistemi diye bir şey kalırsa.

Bir tık bahane gibi geliyor bana. İnanan, dersi dinleme niyetinde olan her türlü dinlerde anlarda.

Öğretmen anlatamadıktan sonra öyle olmuyor kendi şehrimde ortalamam 75 iken başka bir şehirde 90 ortalamam olmuştu öğretmen gerçekten çok fark yapıyor anlatım biçimine kadar.

Dinleyemiyorum sınıftakiler çok ses çıkarıyorlar dersi kayde almıyorlar dersi kaynatiyolar full ben evde çalışmanın daha verimli olacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…