Ortaokul 7. sınıfta kalma var mı?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 7ye gidiyorum özürlu 10 gün ve özürsüzde 10 gun var ben okulun son haftasi gitmek istemiyorum fakat devamsizligim 30 gunu geçmeyecek sekilde gitmeyeceğim. Yine de belge alabilir miyim? Ortalamam 75.

Son düzenleyen: Moderatör:
ödüller ve ödüllerin verilmesi.

Madde 53 –
(1) ilkokul 4 üncü sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar "teşekkür" ek-6, 85.00 puan ve yukarı olanlar "takdir" ek-7 belgesi ile ödüllendirilir.

Öncelikle belge için sizde bir devamsızlık sınırı yok, resmi kaynakta da belirtilmiş.

B) (Değişik:RG-25/6/2015-29397) eğitim ve öğretim yılında özürsüz 20 gün devamsızlık yapanlar ile herhangi bir dersten yıl sonu puanı 45'ten az olan öğrencilerin sınıf geçmesi veya sınıf tekrarına, ikinci dönemin son haftasında şube öğretmenler kurulunda karar verilir.

İlköğretim kurumları yönetmeliğinde de bu şekilde belirtilmiş. Sizde toplam devamsızlık için bir sınır gördüğüm kadarıyla yok.

Öncelikle belge için sizde bir devamsızlık sınırı yok, resmi kaynakta da belirtilmiş.

İlköğretim kurumları yönetmeliğinde de bu şekilde belirtilmiş. Sizde toplam devamsızlık için bir sınır gördüğüm kadarıyla yok.

Çok teşekkür ederim içime bir şüphe düşmüştü senin sayende gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 7ye gidiyorum özürlu 10 gün ve özürsüzde 10 gun var ben okulun son haftasi gitmek istemiyorum fakat devamsizligim 30 gunu geçmeyecek sekilde gitmeyeceğim. Yine de belge alabilir miyim? Ortalamam 75.
Ortaokulda devamsızlık yüzünden bırakılan çok kişi görmemiştim.Zamanında arkadaşımın yaklaşık 35-40 özürsüz devamsızlığı vardı ve sene sonunda onu da geçirmişlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı