Ortaokulda belge alabilmek için devamsızlık sınırı yok.Devamsızlığım kaç günü geçerse belge alamam? Ortaokulum. 8. sınıf. Son hafta okula gitmek istemiyorum, zaten ders işlenmiyor.
Ortaokulda belge alabilmek için devamsızlık sınırı yok.Devamsızlığım kaç günü geçerse belge alamam? Ortaokulum. 8. sınıf. Son hafta okula gitmek istemiyorum, zaten ders işlenmiyor.
Yanılıyorsunuz.Son hafta devamsızlık okula geçmez zaten.5 devamsızlıktan sonra belge alamazsınız.(belki yanılıyor olabilirim ama yine de 5'i geçmemeye çalışın)
Ortaokulda belge alabilmek için devamsızlık sınırı yok.
Lisede vardı o da zaten kaldırıldı.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/09/20230908-2.htm (Madde 49)
Lisede belge almak için devamsızlık sınırı hala mevcut ve sınır 5.
Bizim okuldaki hocalar + müdür yardımcıları falan herkes öyle diyor. Ona göre ayarladık bizde devamsızlıkları.Çözüldü: 4,5 özürsüz 9,5 özürlü devamsızlık belge alamamaya sebep olur mu?
4,5 özürsüz, 9,5 özürlü devamsızlığım var. Bir sorun olur mu? Belge alamama veya sınıfta kalma gibi olması için kaç günüm var?www.technopat.net
@333365 ve @Teru hocam da bilgilerini aktarabilir benden çok daha iyi biliyor kendileri.Çözüm: Özürsüz devamsızlık süresi 5 günü geçen öğrenci belge alabilir mi?
Merhaba. Bu konuda forumda çok fazla yanlış bilgi dolaştığı için bilgi yanlışını düzeltmek amacıyla bu konuyu oluşturma ihtiyacı duydum. Konuyla ilgili MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 160, 8 Eylül 2023'te resmî Gazete'de yayımlanan "MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde...www.technopat.net
Bizim okuldaki hocalar + müdür yardımcıları falan herkes öyle diyor. Ona göre ayarladık bizde devamsızlıkları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.