Ortaokul ortamını özlemek

Bu sene liseye geçtim sınıfla aram pek iyi sayılmaz arada konuşmalarımız falan oluyor forumdaki çoğu kişi lisenin daha güzel geçiceğini söylüyor ama ben pek emin değilim. Ortaokul ortamını, arkadaşlarımı, hocalarımı özlüyorum bu özlem geçici mi?
9 ortamini da ozlersin, TYT AYT kapida hocam.

Buradan Almanca hocama sesleniyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de 9'a geçtim, ortamım da güzel arkadaşlarım var ama yine de ortaokulu çok özlüyorum. Hayatımın en güzel yıllarıydı, bence lise tutamayacak ortaokulun yerini. Çok güzel yıllardı be 🙁

Bu sene liseye geçtim sınıfla aram pek iyi sayılmaz arada konuşmalarımız falan oluyor forumdaki çoğu kişi lisenin daha güzel geçiceğini söylüyor ama ben pek emin değilim. Ortaokul ortamını, arkadaşlarımı, hocalarımı özlüyorum bu özlem geçici mi?

Hocam kişiden kişiye değişir herkesin lisedeki ortamı iyi diyemeyiz kimine göre orta okul kimine göre lise.

Dostum lisede çok iyi dostluklar kurdum sıfırdan, kendi grubumuz vardı ama ortaokulda ki o rahatlığı , o çocukluğu değişemem liseye. Bence bunun en büyük sebebi ortaokulda çocuksun yani ne denirse densin bence çocukluktan gelen bir masumluk, hayattan zevk alma duygusu var. Lise de özellikle 11 ve 12 çok sıkıcı geçiyor üniversiteyi önemseyen çoğu kişi için . Birini seçecek olsam ortaokulu seçerdim. Beden dersinde hocaya yalvarıp futbol oynamayı özlediğimi fark ettim şimdi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı