Ortaokul proje ödevinden düşük alırsak ders ortalaması kaç olur?

berkolcar

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İngilizce dersinden proje ödevi aldım konusu herhangi bir hayvanı 3 dakika boyunca anlatacağız. Ben ödevi dosyaya yazıp verdim.
Ancak konuda bu dosyadaki yazıları 3 dakika boyunca anlatmakmış benimki maksimum 1,5 veya 2 dakika olur hocada bu yüzden proje ödevime düşük verecek. Sınav notlarım ise şöyle:
Sınav: 98.
Konuşma: 92.
Dinleme: 90.
Toplamı ise 94,5 sizce kaç düşer?

Düşük derken 50 -60 verirse 80-78 civarı olabilir ama 90-80 ise pek etkileyeceğini düşünmüyorum yani taş çatlasa en kötü 89-90 olur diye düşünüyorum.

Biraz uzatarak anlatırsan 3 dakika da olur yani hızlıca konuşma bekle sakin sakin anlat 1 dakika çok bir fark değil.

Bir dakika çok fark ben bir keresinde 5 dakikalık konuşma yapmam gerekmişti hoca bana konuya hakim olmama rağmen 95 verdi.

Düşük derken 50 -60 verirse 80-78 civarı olabilir ama 90-80 ise pek etkileyeceğini düşünmüyorum yani taş çatlasa en kötü 89-90 olur diye düşünüyorum.

Bir dakika çok fark ben bir keresinde 5 dakikalık konuşma yapmam gerekmişti hoca bana konuya hakim olmama rağmen 95 verdi.
Kaç vermesini bekliyorsun 95 neyine yetmedi.

Çok düşer mi yani birkaç konuya daha baktım bayağı düşer diyorlardı benim zaten matematik İngilizce ve Türkçe iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı