WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #161 Ortaokul yazılı notları +85 veriliyor. Dikkat edersen bir şey olmaz. Gidip arkadaşlarınla temas edip, maskeni çıkarıp sonra virüs oldum diyemezsin. Çift maske takip ellerini sürekli dezenfekte edersen sorun olmaz.
Ortaokul yazılı notları +85 veriliyor. Dikkat edersen bir şey olmaz. Gidip arkadaşlarınla temas edip, maskeni çıkarıp sonra virüs oldum diyemezsin. Çift maske takip ellerini sürekli dezenfekte edersen sorun olmaz.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Mart 2021 #162 Böyle boş şeylerle uğraşacağına çalışaydın.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #163 246941 dedi: Biz giderken sizin hiç sesiniz çıkmıyordu? Hatta birkaç ortaokullu arkadaş bizi yatmakla suçluyordu. Şimdi de siz olun da sınavları görelim. Genişletmek için tıkla... O sırada liselileri destekliyen ve her sınava girecek liselilere dua eden ben...
246941 dedi: Biz giderken sizin hiç sesiniz çıkmıyordu? Hatta birkaç ortaokullu arkadaş bizi yatmakla suçluyordu. Şimdi de siz olun da sınavları görelim. Genişletmek için tıkla... O sırada liselileri destekliyen ve her sınava girecek liselilere dua eden ben...
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 895 Çözümler 2 18 Mart 2021 #164 Anlık Liseliler: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1. Dakika 20. Saniye
Anlık Liseliler: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1. Dakika 20. Saniye
W wotgamegamer Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #165 Liselilere yaptık, size de yapacağız.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.278 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #166 246941 dedi: Biz giderken sizin hiç sesiniz çıkmıyordu? hatta birkaç ortaokullu arkadaş bizi yatmakla suçluyordu. Şimdi de siz olun da sınavları görelim. Genişletmek için tıkla... Yürü be Misaki kim tutar seni. Şu anda gariban edebiyatı yapıyorlar. wotgamegamer dedi: Liselilere yaptık size de yapacağız. Genişletmek için tıkla... Kısa süreli tatiliniz hayırlı uğurlu olsun siyasi profil fotoğrafından.
246941 dedi: Biz giderken sizin hiç sesiniz çıkmıyordu? hatta birkaç ortaokullu arkadaş bizi yatmakla suçluyordu. Şimdi de siz olun da sınavları görelim. Genişletmek için tıkla... Yürü be Misaki kim tutar seni. Şu anda gariban edebiyatı yapıyorlar. wotgamegamer dedi: Liselilere yaptık size de yapacağız. Genişletmek için tıkla... Kısa süreli tatiliniz hayırlı uğurlu olsun siyasi profil fotoğrafından.
m1sterr Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 1 Yer İreland Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #167 246941 dedi: Biz giderken sizin hiç sesiniz çıkmıyordu? Hatta birkaç ortaokullu arkadaş bizi yatmakla suçluyordu. Şimdi de siz olun da sınavları görelim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben demedim, ben niye giriyorum la?
246941 dedi: Biz giderken sizin hiç sesiniz çıkmıyordu? Hatta birkaç ortaokullu arkadaş bizi yatmakla suçluyordu. Şimdi de siz olun da sınavları görelim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben demedim, ben niye giriyorum la?
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #168 benimişte v2 dedi: Hocam bu kampanya 300.000'e ulaşsa bile MEB'in umrumda bile olmayacak biliyorsunuz değil mi? Hatta 1 milyon kişi imzalasa bile umurunda olmayacak. Genişletmek için tıkla... Liseli olarak 2. dönem için bile sınava gireceğim haftaya bir biz mi ameleyiz anlamadım ki. Marsa adam yollasak yine vazgeçmezler.
benimişte v2 dedi: Hocam bu kampanya 300.000'e ulaşsa bile MEB'in umrumda bile olmayacak biliyorsunuz değil mi? Hatta 1 milyon kişi imzalasa bile umurunda olmayacak. Genişletmek için tıkla... Liseli olarak 2. dönem için bile sınava gireceğim haftaya bir biz mi ameleyiz anlamadım ki. Marsa adam yollasak yine vazgeçmezler.
m1sterr Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 1 Yer İreland Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #169 Ya benim için hava hoş ben her gün 3 saat ders çalışırım fakat ya virüs eve falan bulaşırsa. Not: Amacım klişe yapmak değil fakat çoğu beyin yoksunu çocuk var okulda. Ya biri maskesini falan takmazsa diye üzülüyorum.
Ya benim için hava hoş ben her gün 3 saat ders çalışırım fakat ya virüs eve falan bulaşırsa. Not: Amacım klişe yapmak değil fakat çoğu beyin yoksunu çocuk var okulda. Ya biri maskesini falan takmazsa diye üzülüyorum.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.278 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #170 Eren1661 dedi: 2. dönem için bile sınava gireceğim. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum halihazırda zaten iptal edilmez bu saatten sonra. Örnek olarak yarın din ve İngilizce sınavı var. En büyük iki ders fizik ve matematiği atlattık bir şekilde.
Eren1661 dedi: 2. dönem için bile sınava gireceğim. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum halihazırda zaten iptal edilmez bu saatten sonra. Örnek olarak yarın din ve İngilizce sınavı var. En büyük iki ders fizik ve matematiği atlattık bir şekilde.