Heroxira1
Hectopat
Yorumunuzu anlamadım, ama kalp kırmayalım.O da bilmeden yorum yapıyor. Aileme korona bulaştırmaktan korkuyorum, sınav uğruna sağlığımdan olmak istemiyorum diyor konu sahibi.
Yorumunuzu anlamadım, ama kalp kırmayalım.O da bilmeden yorum yapıyor. Aileme korona bulaştırmaktan korkuyorum, sınav uğruna sağlığımdan olmak istemiyorum diyor konu sahibi.
Ya siz iyi misiniz? "Sağlığım için sınav olmak istemiyorum." diyor, "Çalışmadım." demiyor.Ohh, ne güzel. Hem liselilere yatıyorsunuz de, sonra sınav olmak istemiyorum diye ağla. Çalışsaydın kardeşim, ne yapalım? Arkanı biz mi temizleyeceğiz?
Alıntıladığınız mesajımda birisine cevap vermiştim. O gerçekten bilmeden yorum yapıyor. Konu sahibi "Korona olmak istemiyorum." diyor, arkadaş "Düşük alma ihtimalin yok." diyor. Umarım anlatabilmişimdir.Yorumunuzu anlamadım, ama kalp kırmayalım.
O öyle diyor olabilir ama normalde demek istediği şey ''Çalışmadım.'' Liselilere yatıyorsunuz demeyi biliyor, her gün dışarda geziyor ya?Ya siz iyi misiniz? "Sağlığım için sınav olmak istemiyorum." diyor, "Çalışmadım." demiyor.
Ortaokulda sınava evde değil okulda 40dk tenefüsde çalışıp 90 üstü alıyordum değerini bilin dersleriniz aslında zor değil liseye geçince anlayacaksınız.
O öyle diyor olabilir ama normalde demek istediği şey "çalışmadım." liselilere yatıyorsunuz demeyi biliyor, her gün dışarda geziyor ya?
Hocam sonra üniversitede de lise çok basit diyeceksiniz. Çalışana her şey kolay.Ortaokulda sınava evde değil okulda 40dk tenefüste çalışıp 90 üstü alıyordum değerini bilin dersleriniz aslında zor değil liseye geçince anlayacaksınız.
Sınavı dert etmiyor sağlığını dert ediyor arkadaş.Sınavı neden bu kadar dert ediyorsunuz? İyi bir liseye girmek için çalışmak şart. Bu sınavlarla kendinizi test ediyorsunuz. Zaten çalışmak isteyen bunları dert etmez. 12. sınıf olarak söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.