Ortaokul sınavları iptal olsun

Ohh, ne güzel. Hem liselilere yatıyorsunuz de, sonra sınav olmak istemiyorum diye ağla. Çalışsaydın kardeşim, ne yapalım? Arkanı biz mi temizleyeceğiz?
Ya siz iyi misiniz? "Sağlığım için sınav olmak istemiyorum." diyor, "Çalışmadım." demiyor.

Ortaokulda sınava evde değil okulda 40dk tenefüsde çalışıp 90 üstü alıyordum değerini bilin dersleriniz aslında zor değil liseye geçince anlayacaksınız.

O senin zamanında öyledir, müfredat değişmiş olabilir, soru şekilleri de değişti, üstüne pandemi zamanı panik bir durum, böyle mesajlar atacağınıza yardımcı olsanız "girersin bir şey olmaz" deseniz ne güzel olur. (Girmeme taraftarı değilim girmek istiyorum)

O öyle diyor olabilir ama normalde demek istediği şey "çalışmadım." liselilere yatıyorsunuz demeyi biliyor, her gün dışarda geziyor ya?

Yahu konu sahibinin liselilere yatıyorsunuz dediğini nereden biliyorsun? Her gün dışarıda gezdiğini nereden biliyorsun? Müneccin misin arkadaşım? 2 tane velet sana gelip çalışmadın yattın dedi diye 1 milyon kişi aynı mı oldu?

Sınavı neden bu kadar dert ediyorsunuz? İyi bir liseye girmek için çalışmak şart. Bu sınavlarla kendinizi test ediyorsunuz. Zaten çalışmak isteyen bunları dert etmez. 12. sınıf olarak söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı