Ortaokul sınavları iptal olsun

Şimdi ben bunlardan farklı ne söyledim? Bu arkadaşın yerine beni linç etmenin mantığı ne?

Hocam cidden dediklerimi özetlemişsiniz tebrik ediyorum sizi
Olduğum yerde kendimi sinir krizi geçirtmeyi başardın, böyle bir cahillik böyle bir şey görmedim gerçekten, dediğim şeyin 2 gramını bile anlamamışsın, senin gibi bir cahille tartışmaya girersem sonu böyle olur, insanların dediğini anlamaya çalışmadan, kafanın dikine gitmekten, ''Ben dediğimi savunurum!!!'' demekten.. Gerçekten çok çok yazık

Liseliler 10 milyon tweet attı buna rağmen yapıldı. Biz de paşa paşa olacağız elbet. Biz 8. sınıfların bu sene LGS si var bir de.
İptal mi olsun? Zaten iptal değil mi? MEB yine ani saçma sapan bir karar alıp ortaokul öğrencilerini de mi sınav yapacak?

Evet hocam. Birden hiç bir açıklama yapmadan sınav tarihleri attılar okul gruplarına. Böyle eğitime iyice bir söverdim fakat ahlakım el vermiyor.

Az önce yazdıklarımı sen de okur musun lütfen? Çok rica ediyorum.

Not: Yazarken elektrikler gitti, arkamdan ''off bu kaçtı yaa bugün de insanlara hakaret edip haklı çıktım beyler bakın hemen kaçtı hahaha'' falan dememişsindir umarım
Sizin gibi olmadığım için demiyorum . İki saat mesaj yazmanız bekledim burada.
Kim dedi? Herhangi bir resmi açıklama var mı?
Bizim okul da söyledi.
Sanki bizim okulda çok önlem aldılar. Kimse maske takmıyordu nerdeyse. Hatta bize ''maskenizi takın'' diyen hoca bile doğru takmıyordu. Ben gideyim o kadar sınav olayım, bu arkadaş gelsin sözlüler ile rahatça geçsin. Dediklerimde ne sıkıntı var? Benimle aynı şeyi söyleyen tonlarca insan var. Onlara bir şey demiyorsunuz da sırf benim mesaj sayım 2500 olduğu için beni akılsız sanıp bana mı bulaşıyorsunuz? Valla tebrikler.

Aynen kesinlikle ders çalışmadığın için değil kendini kandırmaya devam et zaten ilk dönem yazılılarınız sözlü ile değişmedimi daha ne istiyorsun.

Haberlerde "yerinde karar" ile belirleneceği yazıyor.
Şahsen ben imkansız diyorum. Çünkü bir kere ağızlarından çıktı ortaokullar için yapmayacakları. Ayrıca yerinde karar diye bir şey kalmadı ortalıkta. Ölüm sayıları vaka sayılarına oranla çok hızlı artmaya başladı.

Hasta sayıları aynı şekil çok hızlı artıyor.

26 Mart'a kadar e-okula girilmiş olması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…