Ortaokul sınavları iptal olsun

Ooo tiplere bak! Tüm gün Brawl Stars maç atıp keyife keyif, günü gün eden tayfa; siz de gireceksiniz. Liseliler girerken nerdeydiniz?

Konuyu okurken ağlayan tipleri gördükçe güldüm bizr laf atarken iyiydi ama :).

Giriyorsunuz çıkıyorsunuz 0 veya 100 destek veren ortaokullu dostlar hariç kimse için üzülmem sizi BS oynayan tayfa :D.

Bol şans!

Umarım, sıra Online sınavda kopya çekmekte seviye açan üniversiteli aptallara gelir chegg üzerinden çektiklerine pişman olmaları dileği ile.

Kanıtı da bu beyfendinin şaka gibi, belki de foruma hiç girmedi, belki de başka bir olay, belki de araba kazası yaptı, belki de bitkisel hayata girdi, kanıtın var mı?

"Ben de sınava girdim, ben de gittim. Hiç virüs kapılacak bir yer değil. Sizden 20 kat daha iyi biliyorum. Tabii sizin gibiler bunu anlamaz." demişsin, yaşadığı yerde önlemler alınmayan tonlarca kişi de olabilir, okulunda yeterli sınıf olmayıp bir sınıfa 30 öğrenci koyanlar da olabilir, ama senin beynin bütün ülkeyi yaşadığın ile sığdırmış galiba :D ''Hiç virüs kapılacak yer değil!!!'' vay bee! gerçekten mi?

Not: Yazarken elektrikler gitti, arkamdan ''off bu kaçtı yaa bugün de insanlara hakaret edip haklı çıktım beyler bakın hemen kaçtı hahaha'' falan dememişsindir umarım

Ooo tiplere bak! Tüm gün brawl stars maç atıp keyife keyf günü gün eden tayfa siz de gireceksiniz liseliler girerken nerdeydiniz?

Konuyu okurken ağlayan tiplrri gördükçe güldüm bizr kaf atarken iyidi ama :).

Giriyorsunuz çıkıyorsunuz 0 veya 100 destek veren ortaokullu dostlar hariç kimse için üzülmem sizi BS oynayan tayfa :D.

Bol şans!

Umarım, sıra online sınavda kopya çekmekte seviye açan üniversiteli aptallara gelir chegg üzerinden çektiklerine pişman olmaları dileği ile.
Şimdi ben bunlardan farklı ne söyledim? Bu arkadaşın yerine beni linç etmenin mantığı ne?

Hocam cidden dediklerimi özetlemişsiniz tebrik ediyorum sizi 👏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı