PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 18 Mart 2021 #11 Emin olun ki bizi görüp takmayanlar sizi ciddiye bile almaz. Zaten konularınız da kolay. Gidin olun gelin.
Emin olun ki bizi görüp takmayanlar sizi ciddiye bile almaz. Zaten konularınız da kolay. Gidin olun gelin.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mart 2021 #12 Ben anlamadım ortaokullar açılıyor mu ki sınav olacak? PustiPowerV2 dedi: Emin olun ki bizi görüp takmayanlar sizi ciddiye bile almaz. Zaten konularınız da kolay. Gidin olun gelin. Genişletmek için tıkla... Hocam konular gerçekten kolay ama uzaktan eğitim zorluyor.
Ben anlamadım ortaokullar açılıyor mu ki sınav olacak? PustiPowerV2 dedi: Emin olun ki bizi görüp takmayanlar sizi ciddiye bile almaz. Zaten konularınız da kolay. Gidin olun gelin. Genişletmek için tıkla... Hocam konular gerçekten kolay ama uzaktan eğitim zorluyor.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 18 Mart 2021 #13 körbiginar dedi: Ben anlamadım ortaokullar açılıyor mu ki sınav olacak? Genişletmek için tıkla... Lise açılmadı ama sınav oldu. Biz de olacağız, kesin ve net.
körbiginar dedi: Ben anlamadım ortaokullar açılıyor mu ki sınav olacak? Genişletmek için tıkla... Lise açılmadı ama sınav oldu. Biz de olacağız, kesin ve net.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 18 Mart 2021 #14 körbiginar dedi: Hocam konular gerçekten kolay ama uzaktan eğitim zorluyor. Genişletmek için tıkla... Emin olun ki kolay. Uzaktan eğitim olsa bile kolay ortaokul konuları.
körbiginar dedi: Hocam konular gerçekten kolay ama uzaktan eğitim zorluyor. Genişletmek için tıkla... Emin olun ki kolay. Uzaktan eğitim olsa bile kolay ortaokul konuları.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mart 2021 #15 James Z. Hetfield dedi: Lise açılmadı ama sınav oldu. Biz de olacağız, kesin ve net. Genişletmek için tıkla... Zaten okula çağıracağız demişlerdi. O zamandan beri çalışıyorum. Umarım yine 10-15 soruluk ortalama bir sınav yaparlar da fazla acı çekmeyiz.
James Z. Hetfield dedi: Lise açılmadı ama sınav oldu. Biz de olacağız, kesin ve net. Genişletmek için tıkla... Zaten okula çağıracağız demişlerdi. O zamandan beri çalışıyorum. Umarım yine 10-15 soruluk ortalama bir sınav yaparlar da fazla acı çekmeyiz.
A anomalynx Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #16 Bende ortaokulum ama kampanyaya destek vermiyorum.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 18 Mart 2021 #17 PustiPowerV2 dedi: Emin olun ki kolay. Uzaktan eğitim olsa bile kolay ortaokul konuları. Genişletmek için tıkla... Zaten lise sınavında bu notlar etkilemiyor ki onları. Sınıfta kalmadıkları sürece sorun yok.
PustiPowerV2 dedi: Emin olun ki kolay. Uzaktan eğitim olsa bile kolay ortaokul konuları. Genişletmek için tıkla... Zaten lise sınavında bu notlar etkilemiyor ki onları. Sınıfta kalmadıkları sürece sorun yok.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mart 2021 #18 anomalynx dedi: Bende ortaokulum ama kampanyaya destek vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten gereksiz. Liselileri açtılarsa 81 milyon gelip katılsa kampanyaya yine açmazlar.
anomalynx dedi: Bende ortaokulum ama kampanyaya destek vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten gereksiz. Liselileri açtılarsa 81 milyon gelip katılsa kampanyaya yine açmazlar.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 18 Mart 2021 #19 En azından liseli değilsiniz böyle daha zor.
A anomalynx Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #20 körbiginar dedi: Zaten gereksiz. Liselileri açtılarsa 81 milyon gelip katılsa kampanyaya yine açmazlar. Genişletmek için tıkla... Bizde zaten yapıldı dün sözeller EBA'dan.
körbiginar dedi: Zaten gereksiz. Liselileri açtılarsa 81 milyon gelip katılsa kampanyaya yine açmazlar. Genişletmek için tıkla... Bizde zaten yapıldı dün sözeller EBA'dan.