Sınav olmayı ben de doğru bulmuyorum. Fakat, dürüst olalım. Ben sınav olduysam, sen de olacaksın. Böylece adalet olur. Kendini koruyacaksın. Ben sınava girerken hepiniz gülüp eğleniyordunuz.
Arkadaşlar, ben ortaokula gidiyorum ve sağlığım için sınav olmak istemiyorum.
Bir günde 15.000 vaka oluyor ve ben bu koşullarda virüse yakalanırsam aldığım notun ne anlamı kalacak?
Eşek gibi gireceksiniz. Ne bekliyorsunuz? 100 ortalamayla dönem bitirmeyi mi? Son sınıfta gireceğiniz LGS'de aldığınız puanı dönem sonu ortalamalarınız da etkiliyor. O yüzden notlandırma yapılmak zorunda. Gereken önlemleri alarak gidip geleceksiniz.
LGS puanınında dönem sonu notlarının etkisi neredeyse yok. Aynı puanı almış 2 kişi aynı okula son kontejyan için girmeye çalışırsa anca ancak çok düşük bir ihtimal.
LGS puanınında dönem sonu notlarının etkisi neredeyse yok. Aynı puanı almış 2 kişi aynı okula son kontejyan için girmeye çalışırsa anca ancak çok düşük bir ihtimal.
Umarım yapılır. Çoğu kişi öğrencilerin sınavdan kaçmak için bunların bahane edildiğini biliyor. "ben gencim, bana bir şey olmaz." siye düşünülüyor genelde.