Ortaokulda derslerdeki başarıya ve devamsızlığa göre sınıfta kalma ihtimali nedir?

yalnızbırıTr

Femtopat
Merhaba! Özürsüz devamsızlığım 10 günü yarım gün geçti. Aslında derslerinde neredeyse okul birincisi olan bir öğrenciyim yani çoğu notum 90 üzeri. Bunu belirtmemin sebebi, derslerime önem verdiğim ve hocalarımın gözünde iyi biri olduğum.

Bilen birisine soruyorum. Acaba sınıfta kalmamı engelleyecek herhangi bir şey olabilir mi?

Mesela şök'ün toplanması, devamsızlık affı veya silinmesi(gibi), velinin olaya dahil olması vb. durumlardan dolayı sınıftan kalmayabilme ihtimalim var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl? Ben hocaları sinirlendirsem ki sinirlendirdim, şöke kalırsam beni geçiriyorlar mı? Ortaokulda.

Şimdiye kadar ben ŞÖK toplanılıp sınıf tekrarına karar verilen öğrenci görmedim.

Hocam okulla ilgili ben ortaokuldayım her sene bizden 15-20 kişi kalıyor bu sene 22-23 kişi falan kalacak net olarak.

Olabilir, her okul aynı disiplini ve katılığı uygulamıyor. Her öğretmen aynı yaklaşmıyor öğrencilere karşı.

Kalmazsınız. Şök her türlü geçiriyor. Zaten ortaokulda devamsızlık sınırı 20 gün. 20 gün üstüne çıkınca toplanıyor şök.

Ben 30 diye biliyorum ve 25 gün devamsızlığım var.

Merhaba! Özürsüz devamsızlığım 10 günü yarım gün geçti. Aslında derslerinde neredeyse okul birincisi olan bir öğrenciyim yani çoğu notum 90 üzeri. Bunu belirtmemin sebebi, derslerime önem verdiğim ve hocalarımın gözünde iyi biri olduğum.

Bilen birisine soruyorum. Acaba sınıfta kalmamı engelleyecek herhangi bir şey olabilir mi?

Mesela şök'ün toplanması, devamsızlık affı veya silinmesi(gibi), velinin olaya dahil olması vb. durumlardan dolayı sınıftan kalmayabilme ihtimalim var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Hiçbir sıkıntı yok kalmazsın merak etme.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı