Ortaokulda devamsizliktan kalma var mı?

canaott

Centipat
Daha fazla  
Merhaba abilerim ablalarım. Benim için çok önemli bir konu hakkında sizlerle konuşmak istiyorum. Geçirdiğim bir kazadan dolayı şu an 28.5 gün özürlü 10 gün özürsüz devamsizligim var. Ve ben LGS öğrencisiyim son 2 ay gitmek istemiyordum. Çok ders çalışıyorum ve okul zaman kaybı gibi geliyor. Özürlü devamsızlık alsam yaklaşık 60 gün başıma herhangi bir şey gelir mi? Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim zamanımızda ŞÖK'e kalıyordu durum. ŞÖK ise zaten büyük ölçüde geçiriyordu bizleri. Karnede "ŞÖK kararıyla geçti." yazıyordu. Yani kalma yok gibi bir şey diyebilirim ancak yeni bakanla beraber çok fazla değişiklik oldu eğitim sisteminde. Belki ortaokullar için de devamsızlıktan kalmayı getirmişlerdir. İyice bir araştırmak gerek. İyi Sosyaller.

Merhaba abilerim ablalarım. Benim için çok önemli bir konu hakkında sizlerle konuşmak istiyorum. Geçirdiğim bir kazadan dolayı şu an 28.5 gün özürlü 10 gün özürsüz devamsizligim var. Ve ben LGS öğrencisiyim son 2 ay gitmek istemiyordum. Çok ders çalışıyorum ve okul zaman kaybı gibi geliyor. Özürlü devamsızlık alsam yaklaşık 60 gün başıma herhangi bir şey gelir mi? Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Kalma yok ortaokulda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim zamanımızda şök'e kalıyordu durum. Şök ise zaten büyük ölçüde geçiriyordu bizleri. Karnede "şök kararıyla geçti." yazıyordu. Yani kalma yok gibi bir şey diyebilirim ancak yeni bakanla beraber çok fazla değişiklik oldu eğitim sisteminde. Belki ortaokullar için de devamsızlıktan kalmayı getirmişlerdir. İyice bir araştırmak gerek. İyi sosyaller.

Çok teşekkür ederim. Isı sansa bırakmayacağız ve babam idareyle görüşecek.

Kalma yok ortaokulda.

Yeni bakan geldi ya korkutuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı