Ortaokulda kalma var mı?

Bizzat yaşamış biri olarak diyorum bırakmıyolar sınıfta 1 dönem hiç gitmedim sınavlara dahi girmedim son hafta gidip sınavları oldum hepsinden kaldım ama geçirdiler.

Evet şök ile geçiriyorlar bırakmıyolar.
Kuzenimin notları ilkokuldayken düşüktü sınıfta kalmıştı.🧐

İlkokul mu? Ciddi misiniz? 68 gün devamsızlığım vardı ilkokulda. Matematiğim falanda çok kötüydü. Çat çat çat geçiliyor. İlkokulda kalma olayı yok normalde.

Reis sen niye hep eğitim hayatında bu kadar devamsızlık yapmışsın ayıptır sorması. 😃
Bu arada şaka yapmıyorum sınıfta kalmıştı devamsızlığıda yoktu.

Reis sen niye hep eğitim hayatında bu kadar devamsızlık yapmışsın ayıptır sorması. 😃
Bu arada şaka yapmıyorum sınıfta kalmıştı devamsızlığıda yoktu.
Ortaokulda ben okuldan çok soğumuştum. İmam hatip lisesine zorla yazdırdıkları için psikolojim bozulmuştu. İlkokulda ise ağlıyordum sürekli korkuyordum okula gitmeye. Şu an 11.sınıfım totom yemez devamsızlık yapmaya. Anında sınıfta kalacağım yoksa :D

Ortaokulda ben okuldan çok soğumuştum. İmam hatip lisesine zorla yazdırdıkları için psikolojim bozulmuştu. İlkokulda ise ağlıyordum sürekli korkuyordum okula gitmeye. Şu an 11.sınıfım totom yemez devamsızlık yapmaya. Anında sınıfta kalacağım yoksa :D

Sizin için üzüldüm zor bir hayat yaşamızsınız.

Sizin için üzüldüm zor bir hayat yaşamızsınız.
Yani biraz öyle diyebiliriz. İlkokulda çoğu kişi ağlardı zaten 1 ve 2.sınıfta. Ama İmam Hatip zamanları hayatımın en berbat en rezil en korkunç zamanlarıydı. Aklıma gelince geceleri uykum kaçıyor. Korkunç bir yerdi ya. İnsanı hayattan bezdiren, dinden soğutan rezalet ötesi bir yer.

7. sınıfım. 9 gün devamsızlığım var, sınıfta kalır mıyım?

Devamsızlık hakkı 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü şeklinde toplam 30 gün. 5 gün özürsüz devamsızlığın üstüne çıkınca belge alınamaz. Ama ortaokulda farklı bir sistemmi var bilmiyorum.

Hocam okul hafta sonlarını çıkarırsak 193 gibi bir şey ediyor hiç gitmeseydiniz.

O zamanlar psikolojik bir sürü sorunum vardı üstelik istemediğim bir okuldu ailem öğrenince okulu değiştirdik zaten sonra düzeldim 😀. Herkes kalma var diyor ama kalsam ben kalırdım çünkü sene sonu girdim sınavlara her sınavdan kaldım ama geçirdiler beni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı