Ortaokulda saç uzatmak yasak mı?

ManasKagan

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese esenlikler dilerim. Bu sene 7. sınıfa geçtim ve saçımı uzatıp topuz yapmak istiyorum. Anneme sordum idare karışabilir dedi. Yönetmelikleri inceledim ama saç uzatma ile ilgili bir şey yok, sadece boyama var. Ben de sizlere sormak istedim. Eğer uzatırsam başıma bir şey gelir mi?

Öncelikle herkese esenlikler dilerim. Bu sene 7. sınıfa geçtim ve saçımı uzatıp topuz yapmak istiyorum. Anneme sordum idare karışabilir dedi. Yönetmelikleri inceledim ama saç uzatma ile ilgili bir şey yok, sadece boyama var. Ben de sizlere sormak istedim. Eğer uzatırsam başıma bir şey gelir mi?
Karisabiliyorlar ama duruma gore degisir. Sizden baska uzun sacli varsa sorun olmuyordur.

Cami basmazsanız sıkıntı yok

Lisede bir temelli uzat. Ortaokulda 8. sınıfın şöyle 1. veya 2. döneminde vur 3'e oradan hiç kesmeden liseye kadar mükemmel uzar. Ayrıca ailen bilir biberiye yağı sür. Banyoya girmeden 30 dakika önce. Ayrıca mesela 250 ML şampuana 15 damla olacak şekilde şampuana ekle. Kıvırcıksa head and sholders. Dalgalı ise clear veya blendax. Düzü bilmiyorum. Kullan. Uzatınca görürsün saç şeklini. Benimki kısayken düz, ortayken dalgalı, uzayınca kıvırcık oluyor. Erkekte kıvırcık iyidir.

Uzayınca saçım kıvırcıklaşıyor. Önerinizi deneyeceğim.

Bizim şımarık AVM de sandal ağacı özlü head and sholders var. Onu öneririm. Elidor ve pantene de iyidir ama ben Elidor yerine pantene tercih ederim eğer 2. bir alternatif isterseniz. İçinde saçı döken bir malzeme yok. Bu yüzden eğer saçına iyi gelirse pantene kullan. Yoksa ben head and sholdersdan çok verim aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı