Ortaokulda saç uzatmak yasak mı?

Bizim şımarık AVM de sandal ağacı özlü head and sholders var. Onu öneririm. Elidor ve pantene de iyidir ama ben Elidor yerine pantene tercih ederim eğer 2. bir alternatif isterseniz. İçinde saçı döken bir malzeme yok. Bu yüzden eğer saçına iyi gelirse pantene kullan. Yoksa ben head and sholdersdan çok verim aldım.

Hocam saçım zaten dökülüyor çok olmasa da. O yüzden tavsiyeniz çok iyi oldu

Hocam saçım zaten dökülüyor çok olmasa da. O yüzden tavsiyeniz çok iyi oldu

Benimki de dökülüyor. Uzun saç dökülür. Ama head and sholders iyi kıvırıcık yapıyor. Yine de siz 1. tercih olarak pantene tercih edin. Bu dökülme kelleşme değil korkmayın. Kıvırcık saç çok dökülür ve çabuk hasar alır maalesef. Ama yerine yenisi çıkar. Her sabah tarakta 20'den fazla saç teli ve yastıkta saç telleri görmeye hazır ol hocam. Kıvırcık isen buna katlanmak zorundasın. Bende uzatma dönemimdeyim bir sonraki yaza kadar hiç kesmeyeceğim. Yazın da biraz ucundan kısaltacağım ben bu yaz gaza gelip 2'ye vurdum 1 ay kelek dediler:D.

Benimki de dökülüyor. Uzun saç dökülür. Ama head and sholders iyi kıvırıcık yapıyor. Yine de siz 1. tercih olarak pantene tercih edin. Bu dökülme kelleşme değil korkmayın. Kıvırcık saç çok dökülür ve çabuk hasar alır maalesef. Ama yerine yenisi çıkar. Her sabah tarakta 20'den fazla saç teli ve yastıkta saç telleri görmeye hazır ol hocam. Kıvırcık isen buna katlanmak zorundasın. Bende uzatma dönemimdeyim bir sonraki yaza kadar hiç kesmeyeceğim. Yazın da biraz ucundan kısaltacağım ben bu yaz gaza gelip 2'ye vurdum 1 ay kelek dediler:D.
Geçmiş olsun hocam. Saçımın sol üstünde hafif bir kellesme var. O da sanırım saç uzayınca geçer.

Geçmiş olsun hocam. Saçımın sol üstünde hafif bir kellesme var. O da sanırım saç uzayınca geçer.

Cildiyeye görünebilirsin. Ayrıca bir kan testi öneririm vitamin D falan eksikliği varsa takviye alırsın. Zor değil sağlık ocağına git ben vitaminlerime baktıracağım bu yüzden kan testi yaptıracağım de yaparlar. Ama bizde saat sabah 9 da mı ne alınıyor galiba kan. Sabah erken git.

Bir de lisede spor salonuna git muazzam olursun. 15 yaşından sonra herkes evde veya salonda spor yapmalı. Ben 16 ya gireceğim eve 32 kg set alıyorum. Hem eve alınca zamanı daha güzel yönetebiliyorsun.

Cildiyeye görünebilirsin. Ayrıca bir kan testi öneririm vitamin D falan eksikliği varsa takviye alırsın. Zor değil sağlık ocağına git ben vitaminlerime baktıracağım bu yüzden kan testi yaptıracağım de yaparlar. Ama bizde saat sabah 9 da mı ne alınıyor galiba kan. Sabah erken git.

Bir de lisede spor salonuna git muazzam olursun. 15 yaşından sonra herkes evde veya salonda spor yapmalı. Ben 16 ya gireceğim eve 32 kg set alıyorum. Hem eve alınca zamanı daha güzel yönetebiliyorsun.
Boş olduğumda görünmeye çalışırım. Gerci o kismi demire çarpmistim belki o yüzden. Bende ağırlık çalışıyorum. En son halter düşünüyorum. 10.5 kg lik. Ayrica marangozluk gibi bir hobim var. Ahşap kılıç falan yapıyorum. Eh, tarih ilgisiye birlesince. Öyle şeyler ortaya çıkıyor. Neyse sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.

Bizim dönemde saç ve sakal yasaktı. Şimdi de izin vermeyen idare vardır diye düşünüyorum.
Uzatan bir kaç kişi gördüm. Muhtemelen bana da birşey demezler.

Boş olduğumda görünmeye çalışırım. Gerci o kısmı demire çarpmistim belki o yüzden. Bende ağırlık çalışıyorum. En son halter düşünüyorum. 10.5 kglik. Ayrica marangozluk gibi bir hobim var. Ahşap kılıç falan yapıyorum. Eh, tarih ilgisiye birlesince. Öyle şeyler ortaya çıkıyor. Neyse sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.

Ben sıkılıp foruma giriyorum hocam yani sizin sayenizde en azından hem vakit öldürüyorum hem de size yardımcı oluyorum. İstediğinizi sorabilirsiniz.

Teşekkürler. Şu topuz yapmayı ogrensem iyi olur

Topuz pek sevilmez. İlk başta öne doğru yap biraz daha ilerleyince ortadan ikiye ayır bir de fötr şapka. Eski doğum günümde saçım uzundu fötr takmıştım aşırı yakışmıştı. Onu özledim bak şimdi. Böyle devam. Uzatamaya ve basmaya devam hocam. Lisede sağlık meslek öneririm bu arada. Çok da zor değil 9'u geç 10, 11, 12 akar. Latince birkaç kelime öğretirler 9'dan sonra rahatsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı