Bir düşündüm de, fötr şapka ile çok şık durur. Lisede bize yakın Osman Ulubaşı kazanmak istiyorum. Notlarım kötü değil zaten çok iyi bile sayılır. Ordan da Erasmus la yurtdışına çıkış... Ben daldım yineTopuz pek sevilmez. İlk başta öne doğru yap biraz daha ilerleyince ortadan ikiye ayır bir de fötr şapka. Eski doğum günümde saçım uzundu fötr takmıştım aşırı yakışmıştı. Onu özledim bak şimdi. Böyle devam. Uzatamaya ve basmaya devam hocam. Lisede sağlık meslek öneririm bu arada. Çok da zor değil 9'u geç 10, 11, 12 akar. Latince birkaç kelime öğretirler 9'dan sonra rahatsın.
Pek bi sıkıntı olmaz en kötü ihtimal toka tak derler.
Sataşsalar da birşey olmaz. Kendi kültürünü unutmuş adamdan ne beklenir ki.Çok uzun saç ve sakal öğretmenlerin sözlü uyarıda bulunmasına sebep olabilir fakat ciddi yaptırım söz konusu olmaz. Genelde "oğlum o saç ne" şeklinde sataşmalar yapılır.
Bir düşündüm de, fötr şapka ile çok şık durur. Lisede bize yakın Osman Ulubaşı kazanmak istiyorum. Notlarım kötü değil zaten çok iyi bile sayılır. Oradan da Erasmus'la yurt dışına çıkış... Ben daldım yine
Sataşsalar da bir şey olmaz. Kendi kültürünü unutmuş adamdan ne beklenir ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.