Son sene ama son sene olması, kısa bir süre olacağı anlamına gelmiyor? Cimer'e şikayet edebilirsin. Yaş sınırı yok; ben şikayette bulunmuştum.Müdüre gittim, kadın geldi sınıfa yine saçmaladı. Ailem son senen önceden olsa ederdik diyor.
Son sene ama son sene olması, kısa bir süre olacağı anlamına gelmiyor? Cimer'e şikayet edebilirsin. Yaş sınırı yok; ben şikayette bulunmuştum.Müdüre gittim, kadın geldi sınıfa yine saçmaladı. Ailem son senen önceden olsa ederdik diyor.
Konu sadece siz değilsiniz ki, böyle bir şahısın öğretmenliğe devam etmesi gelecek nesiller için de tehlikeli. Cezasını çekmeli.Müdüre gittim, kadın geldi sınıfa yine saçmaladı. Ailem son senen önceden olsa ederdik diyor.
İngilizce, telaffuzu da berbat bu arada.Ne "öğretmeni" o kadın.
İngilizce, telaffuzu da berbat bu arada.
İngilizce, telaffuzu da berbat bu arada.
İstanbul'da yaşıyorum, utangaç değilim. Tüm laflarını tek tek yediririm de konuşturmuyor ben de ısrarla konuşup daha çok uğraşmak istemiyorum.Hocam nerede yaşıyorsunuz bir utangaç biriyseniz iyice sıkıntı çünkü ben öyleyim kendimi pek ifade edemiyorum.
Kestirmedim zaten, hoca ile kavga bile ettik. Sonuç olarak 4 yıllık amacıma ulaştım, hoca saçlara karışamıyor.Kestirmeyin.
Sorsan 10/10 eğitimcidir amaböyle hocalardan nefret ediyorum, kusasım geliyor. Yahu kendinden en az 20 30 yaş küçük çocuğu böyle tehdit edince ellerine ne geçiyor inanın anlamış değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.