Ortaokulda sınıf değişimi nasıl yapılır?

811663

Picopat
Selamlar, 8. sınıfa geçtim fakat artık aynı sınıfta okumak istemiyorum. Çünkü saçma sapan hareketler ediyorlar, birbirlerini yumrukluyorlar, küfür ediyorlar, hatta bana bulaşmaya çalışıyorlar. 3 sene bunlarla zar zor geçirdim ve artık sınıf değiştirmek istiyorum. Sınıfımda dersimi dinleyemediğimi söylesem ve ailemle gelsem sınıfımı değiştirebilirler mi?

Evet değiştirebilirsin normalde

Elbette değiştirebilirsin lakin gideceğin yerin de farklı olacağını sanmıyorum malum ülkemizdeki okullarda özellikle ortaokulda ders alan çocuk değil yamyam sürüleri olur asıl sıkıntıyı liseye geçince görürsün Müdür yardımcı olmazsa bu eğitim sistemi içerisinde yapabileceğin en mantıklı hareket sana sataşan ilk kişiyi hastanelik etmendir. Direkt sınıf değişimi veya daha iyisi uzaklaştırma verirler kafan rahat olur.

Hocam diğer sınıftakilerle iyi anlaşamıyorum fakat bizim sınıfla asla iyi anlaşamıyorum, hocalar diğer sınıflar daha kötü diyorlar da bunları teneffüste görseler ne yaparlar acaba. Bir tane kızın vajinasına tekme bile atmışlardı. Sınıfım değişmezse ailemi zorlayıp okul nakli isteyeceğim. Lisedeki sınıflar daha mı kötü diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…