TurkishHepiNeyşın34
Hectopat
Bildiğin sonrada gelen birine artık prosedür haline gelmiş eziyetler yapıyorlardı. Okul yönetimi görmezden geliyordu.
Sence sınıf değiştirmeye ne zaman gitmeliyim?Bu cevabını yanlış buldum. Ben 8. sınıfken bütün sınıfı dağıtmışlardı. Bu tür ciddi bir meseleyse sınıflarda yer varsa neden çocuğu o sınıfta tutsunlar?
Dönemin başında gitmelisin hatta mümkünse ders dönemi başlamadan bir hafta önce git. 5. sınıflar için olan alışma haftasından bahsediyorum.Sence sınıf değiştirmeye ne zaman gitmeliyim?
Okul açılmadan önce gitmem lazım. Bir de o sınıfta giden olursa onun yerine beni alırlar.Dönemin başında gitmelisin hatta mümkünse ders dönemi başlamadan bir hafta önce git. 5. sınıflar için olan alışma haftasından bahsediyorum.
Ben sana sınıf değiştirmemeni öneririm ama istersen dönem içinde bile değiştiriyorlar yani. Kendi sınıfında bile dışlanıyorsan başka sınıfta neler yaşarsın.
Bol şans diyorum bende. Umarım mutlu olursun ama çok beklentiye girme. 30 tane ergen öyle çok uyumlu olamazlar. Özelliklede Türkiye gibi kutuplaşmanın çok olduğu yerlerde. Biri köyden gelmiş hayatında kitap okumamış, öbürü de yine kitap okumamış ama babam zengin diye milleti aşağılar. Çok beklentiye girme yani.Kötünün iyisi olacağını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.