Kardeşimin 5 zayıfı var sınıfta kalacağım diye korkuyor, ben de merak ettim. Bu konuyu açıyorum.
7.sınıf.
Eğer iki dönem ortalamasına göre de zayıf ise dersleri kurul kararına kalır ama büyük ihtimalle geçer sınıfı.Kardeşimin 5 zayıfı var sınıfta kalacağım diye korkuyor, ben de merak ettim. Bu konuyu açıyorum.
7.sınıf.
Şube Öğretmenler Kurluna kalır muhtemelen geçirirler ama.Kardeşimin 5 zayıfı var sınıfta kalacağım diye korkuyor, ben de merak ettim. Bu konuyu açıyorum.
7.sınıf.
Kardeşimin 5 zayıfı var sınıfta kalacağım diye korkuyor, ben de merak ettim. Bu konuyu açıyorum.
7.sınıf.
Genelde hocalarla pek sorunu yoksa geçiriyorlar sınıftan öğretmenler toplantısıyla, ama bazen yapmayabiliyorlar nadiren de olsa sizin arkadaşınıza yapmamışlar.Kalma var hocam. 3-4 sene önce ortaokuldayken 7. sınıfta arkadaşım kalmıştı.
Ş.Ö.K kararına bağlı bir şey ama büyük ihtimalle kalmaz. Genellikle ortaokulda kalma yok.Kardeşimin 5 zayıfı var sınıfta kalacağım diye korkuyor, ben de merak ettim. Bu konuyu açıyorum.
7.sınıf.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.