Ortaya Cikan Belgeler, Iddialar ve Yanlis Yorumlanan Hakikatler

145773

Hectopat
Makaleler
2
Bir taraf bu iddialarin diger tarafin yaptigi yolsuzluga, kara para aklamaya ornek teskil ettigini soylerken diger taraf da bunlari iddia eden kisinin bu bilgileri Amerika'dan ve malum orgutten aldigini soyluyor.

Iki taraf da gayet dogru soyluyor olabilir lakin gozden kacan bir sey var. Bu iki iddiayi da sentezledigimizde bilginin geldigi dusunulen yerin bilgiyi nasil elde ettigi ve neden bu iddiayi ortaya serdigi sorulari akillarda soru isaretleri birakiyor.

Sizce bunun sebebi bilginin geldigi dusunulen orgutun iddia ettigi kesimle olan, sonradan olusan, dusmanligi olabilir mi?

Sizce bu orgut bu bilgileri nasil elde etti? Eskiye dayanan bir hukukun sonucu olmasin bu?

Ne önemi var? Bence önemli olan olmaması gerekenlerin olması...

Pek de espriye vuracak bir durum olmamış olsa da, aklıma hep Şener Şen'le (Maho) İlyas Salman (Bilo) karekterindeki film geliyor. Maho her seferinde Bilo'yu dolandırır ancak bir türlü ders çıkaramayan Bilo, Maho'nun "hele ''bi' sor niye yaptım" savunması karşısında yenik düşer.
Burada kim ne çıkarabilir ki

@145773 Sizin gibi kacak yazmayacagim, bahsettiginiz olayi gayet güzel anladik.
Cözüm iki taraf da haksiz, hakli olan halk.
Sayin Cumhurbaskanimiz para aklayip haksiz kazanc saglamis midir? Evet bunu seneler öncesinden defalarca gördük. Sayin Kilicdaroglu o partinin basindan cekilmeli midir? Evet bu kadar nayif ve muhalefet yapamayan bir insan daha önce görmedim.

Sonunda bana Haluk Levent gibi parti kurduracaksiniz o olacak.

Hocam yonetim onaylar mi onaylamaz mi bilmedigim icin ustu kapali bir sekilde yazdim. Zaten dediginizle ayni kanaatteydim bu yaziyi yazarken.

Kacak yazmak falan kalbimi kiriyorsunuz.
Kacak yazmasaydim onaylanmama durumu vardi.

Bu kadar sansasyonel belgeler ile halkın karşısına çıkıp, hiçbir hukuki yola başvurmayan bir muhalefet partisi bence defolup gitsin. Adamların yolsuzluklarını belgelemişsin... Come on Kemal! WTF?!

Yorum yapmak istemiyordum ama belirteyim dedim. Bunların araştırılması için meclise verilen önerge AKP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.
Tabii ki reddedecekler. AA tabi buyrun bizim alnımız AK mı deyeceklerdi? Bunu savcılık vb yollarla halledeceksin. Bu adamlar vekil mi? Bakan mı? Hayır. Sivil. Savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın. Ucu Cumhurbaşkanına dokunur veya dokunmaz orası ayrı. Cumhurbaşkanı'nın oğlu, kayınpederi vs diye niye mecliste tartışacaksın? Saçma salak işler. Muhalefet partilerinin işte bu iradesizlik, bu basiretsizliği yüzünden bu noktadayız.

Biz ne zaman adam gibi yönetileceğiz acaba.( hiç bir zaman) Hayır ekonomi kötü ise, makarna yersin, ekonomiyi düzeltmek için tarımı, köylüyü, üretimi, bilimi teşvik edersin, ekonomik olarak kalkınırsın. Kalkınamazsan, ayran içmeye tahtaravalliyle gitmezsin olur biter. Ama biz ne yaptık, para yok, onu sat, bunu sat, sonra yine para yok, katar amca bi el at, kara para hakla, böyle ekonomi mi olur la. Böyle olacağına hiç olmasaydı. Keşke, eski devlet hastanelerinde tedavi olsaydık. Ama bunu toplum olarak hepimiz yapıyoruz, ekonomik gücü yok, adam gider evlenir, sonra para yetmez, dırdır başlar, eee kredi çek, kredi kartı 5 tane, yani insanlarla devletler o kadar benziyor ki, tıpkısı.

Hukukun üstünlüğüne olan inancımızı mı kaybettik yoksa. (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…