Ortie DMX 400 SD kart gözükmüyor

Yer
Eskişehir Odunpazarı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir tane kamera aldım. Garantisini vb attım atmaz olaydım. Kırmak da istemiyorum. Şu an param yok. Ona ihtiyacım var. 2 tane sd kart almama rağmen çalışmadılar. Birisi mikro sd ve adaptörülü 8gb toshiba. İlk bunu taktım 1 an gördü sarjı bitti sarja taktım, sonra baktım gözükmüyor, sonra arkdaşım kameran eskiyse eski tip sd kart al dedi ben de 4gb class4 kingston sd kart aldım. Bu direk sd kart adaptör vb yok kargosu bugun gelsin tamam taktı çalıştı çıkartıca sorun olcak mı desin çıkartım taktım gene çalıştı. Kapadım actım gene çalıştı, sonra bıraktım gittim geldim gene açtığımda gözükmedi. Çıkarıp taktım bu sefer görmedi. Yandan vuruyorum olmuyor. Kamerayı kırmamak için zor tutuyorum. Kamera bimeksden aldım. Almaz olaydım. Fiyatından beliydi ama öğrenciyim ilk etapda da adam akılı kamera alamam. Adı ortie dmx 400. SD kart kilitli değil. Yandaki çentikde de sorun yok. İade de edemiyorum.

Resim atmayı unuttum. Kamera ve 1 kere çalıştırıp sonra çalışmayan kartlar pc'den biçimlendirdi. PC'den de bir şeyler yaptım ama olmadı.

P_20150828_222227.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı