Kristalhayat
Hectopat
61 gün olmasındaki sebep şu benim bildiğim 2 ay + 1 gün kaza.
Bende bu yüzden burada sorma burası yeri değil dedim ama senin benzetmen çok yanlış 61 gün var evet ama yerine duruma göre değişir, onuda burda biz söyleyemeyiz arar diyaneti fetva hattını ordan anlatır detayı ile cevabını alır. İslam kokaylık dini ama ilim ehlinden sormak şartı ile sana bana sorarsa herkesi ateist yapar yollarız.Kardeşim madem Allah değilsiniz o zaman çocuğa bu kadar kesin hükümle hiçbiriniz konuşamazsınız. 61 gün olayını kim çıkardı cidden merak ediyorum, her şeyin başı sağlıktır eğer tanrı sırf sağlığı için orucu bozdu diye şu çocuğa ceza verecekse bırakın da hepimiz yanalım zaten.
Diyanet kadar saçma sapan fetva veren bir yer daha görmedim, kitap belli ne de olsa. Ciddi ciddi dine inanan birisi açsın okusun orada ne görüyorsa o.Bende bu yüzden burada sorma burası yeri değil dedim ama senin benzetmen çok yanlış 61 gün var evet ama yerine duruma göre değişir, onuda burda biz söyleyemeyiz arar diyaneti fetva hattını ordan anlatır detayı ile cevabını alır. İslam kokaylık dini ama ilim ehlinden sormak şartı ile sana bana sorarsa herkesi ateist yapar yollarız.
O zaman çok tanrılı inançları varken neden onlara da Allah diyorlardı adaş oldukları için mi ?Sizin adınız mesela Ahmet olsun. Size Mustafa demem hoşunuza gider mi?
İsim filan vermedim ki neden üstüne alındın ?Kardeşim burda ne sen beni tanıyorsun nede ben seni saygısızlık yapmadan konuşmayı beceremiyormusun sen!
O zaman çok tanrılı inançları varken neden onlara da Allah diyorlardı adaş oldukları için mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.