Oruçluyken spora gitmek sorun olur mu?

kuduban7

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15 Nvidia rtx 4050 Ekran kartı 16gb ram İntel core i7 13.nesil işlemci 1tb ssd
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 1.5 senedir spor yapıyorum, geçen ramazan iftardan sonra gidiyordum spora ve bir sorun yoktu, bu yılda aynı şeyi yapabilirim ancak salonda hoşlandığım kız saat 3 gibi salona geliyor, bende bugün o saatlerde gittim oruçluyken. Herhangi bir güç kaybı yoktu sadece biraz susadım (174 85kg) sizce oruçluyken gitmeye devam etsem bir sorun olur mu? Önerileriniz nelerdir?
Not: Yağ yakmaya çalışıyorum.

Yaklaşık 1.5 senedir spor yapıyorum, geçen ramazan iftardan sonra gidiyordum spora ve bir sorun yoktu, bu yılda aynı şeyi yapabilirim ancak salonda hoşlandığım kız saat 3 gibi salona geliyor, bende bugün o saatlerde gittim oruçluyken. Herhangi bir güç kaybı yoktu sadece biraz susadım (174 85kg) sizce oruçluyken gitmeye devam etsem bir sorun olur mu? Önerileriniz nelerdir?
Sakatlık riskin var. En son sahurdan sonra uzun süre yemek yemeden gitmiş oluyorsun zaten. Zorlama.

Kız için sağlığını bozma. İftardan sonra git.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı