OS X 10.10 Yosemite kurulumunda mouse sorunu

princelingtr

Hectopat
Merhaba ben videolu kurulumu izledim. Dell marka dizüstü bilgisayarıma kurarken sorunsuz şekilde diske kurulumunu yaptım.

Yeni açılışımızda dil seçeneği ve bilgisayar adı ekranı geliyor oraları bir şekilde klavye ile geçtim ama sonraki ekranı Mouse çalışmadığı için geçemiyorum.

Ne yapmam gerekiyor mouse kurulumdan sonra? Neden hiç aktif değil?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet doğru dizüstünün kendi Mouse'u çalışmadı. Ama dediğinizi de denedim çalışan USB'li bir Mouse taktım. Boot ekranında çalısıyor ama sonra dil seçenekleri flaan onlara gelince çalışmıyor.

Kext'i nereye kurmam gerekiyor ve nedir? Boot'da Option içindeki yere mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bende de var arkadaşlar yosemite kurdum lenovo pc im var celeron 1.9 çift çekirdekli 6gb ram bellek usb den boot edip kurulumu yapıyorum hdd yi 2 ye ayırdım yarı win8 yarı mac os herhangi bi sıkıntı yok herşey bittikten sonra türkiye yi seçecegiz orda mause çalışmıyor klavye ile gidiyoruz sonrada diger işlemleri yapamadığımız için kalıyor!! nedir durum arkadaşlar ??

bu aradada mause kullanıyorum touch kullanmıyordum onu yazmayı unutmuşum..gerçi ikiside çalışmıyordu ama şimdi verilen dosyaları usb ye attım sonucu birazdan yazarım..

olmadı dostum bu sefer klavye de çalışmadı mause yok zaten

kardeşim öncelikle teşekkürler çabaların için verdigin dosyada kileri yanlış yere atmış olma ihtimalimde var şimdi aklıma geldi verdigin dosyada 3 tane dosya daha cıkıyor -debug -relase -org rehapman diye biz bu dosyaları USB / EFI / CLOVER / Kexts/ 10.11 yada others demişssin bence burda yanlış yaptım heralde çünkü hazırladıgım clover usb deki yere attım yeniden kurdum olmadı birde mavriks kurulumuna bakıyorum orda gri ekran var görünüm farklı sizin hazırladığınız raw dosyasını indirdim orda siyah ekran hdd partition yaptıgımız alanda özelleştir 7. 36 mı ne yazıyor onu sadece seçebiliyorum içinde bu olsun şu olsun seçme şansım olmuyor öncelikle bu yosemite adım adım kurulum varmı resimli

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı