Çözüldü OS X 10.9.5 mavericks Xcode uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Mavericks'e Xcode iniyor ama çok eski sürüm hocam. Neden Mavericks?

Yazmayı unuttum hocam indirmek mümkün ama dediğim gibi eski.

Mavericks'e Xcode iniyor ama çok eski sürüm hocam. Neden Mavericks?

Yazmayı unuttum hocam indirmek mümkün ama dediğim gibi eski.

Çok uyguna 2009 model bir MacBook Pro buldum da hocam o yüzden bir IDE arıyorum o yüzden sormak istedim.

Çok uyguna 2009 model bir MacBook Pro buldum da hocam o yüzden bir IDE arıyorum o yüzden sormak istedim.
Teşekkürler bu arada.

OCLP var hocam onunla güncel macOS kurabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama donanımı bayağı güçsüzdür günümüz için.
Evet hocam onu da düşünüyorum ama zaten çok eski bi bilgisayar olduğu için birde bundan dolayı performans kaybı yaşamamak daha iyidir diye düşündüm. Sürüm yetmezse yükseltebilirim ama.

MacBook'u aldığınız zaman en uygun sürüme güncellemeniz gerekmekte. Şu an en son El Capitan kurulabiliyor.

MacBook'u aldığınız zaman en uygun sürüme güncellemeniz gerekmekte. Şu an en son El Capitan kurulabiliyor.

Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler. Daha güncel sanırım değil mi? Bir de bu sürüm için indirme linki atma şansınız var mı? Hiç anlamıyorum bu işlerden cahilliğime verin.

Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler. Daha güncel sanırım değil mi? Bir de bu sürüm için indirme linki atma şansınız var mı? Hiç anlamıyorum bu işlerden cahilliğime verin.
Evet, El Capitan daha güncel Mavericks'ten. El Capitan'ı Apple'ın sitesinden indirebilirsiniz. İster TransMac ile USB'ye atın kurun ister direkt .dmg'yi çalıştırıp yükseltin. Linki bulursam atacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı