OS X 10.9 AMD Athlon II X3 455 İşlemci Tanımama Sorunu

volkan düzenli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Amd işlemcili bilgisayarıma Niresh ile Mavericks kurmayı başardık ancak sistem işlemcimi görmüyor. AMD Athlon II X3 455 işlemci kullanıyorum. Sistemin görmesini nasıl sağlayabilirim?

Ekran Resmi 2014-11-24 08.57.48.png

Ben Niresh ekranında işlemci kodu yazmadan önce araştırma yaptım, işlemcimi bazı sayfalarda 64 bit olarak gördüm. dolayısıyla amd64 yazarak kuruluma başladım. Neticede kuruldu. dediğiniz testi yaptıktan sonra da 32bit olduğunu gördüm. Tekrar başa dönüp amd32 bit yazarak sıfırdan kurulum mu yapmalıyım, yoksa bu skorlar iyi mi?

Ekran Resmi 2014-11-24 11.12.03.png

Arkadaşlar bir diğer sorunum da mac normal bir şekilde çalışırken, programlarım, browser vs.. hiç bir donma takılma olmuyorken birden bire ekranın sol üstünden başlayarak siyah yazılar beliriyor ekranın altına kadar. Sanki bir şeyler hesaplıyormuş gibi, sonrasında da PC kapanıp yeniden başlıyor. Ne yapabilirim?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı