OS X Çalışmayan Kextleri Kaldırmak

Hakko

Hectopat
Daha fazla  
Onu demene şansım hiç olmadı o konuda hakkında hiçbir bilgim olmadı.

Çalışmayan ketx nasıl geri kaldırılır, bir bilginiz varmı acaba? FakeSMC.kext yüklemiştim. Bu yüzden Laptop geri açılmadı, Apple logosunda takılı kaldı. Sorunsuz kurduğum halde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bi sorun var , aynı hataya düşmek istemiyorum.Yanlış ketx yükledikten sonra Apple logosunda açılışta takılıp kaldı. Eğer yine yanlış ketx yüklersem yine Apple logosunda takılırsa ne yapmam gerek? Tekrar kurulum yapmam şart mı? Alternatif bi yöntemi varmı? Birde hangi boot (önyükleyici kullanmalıyım)?

@montezuma hocam ,
Durum şöyle, izah edeyim; Şimdi ben Hackintosh' u kurdum. Kurduktan sonra yanlış bi ketx yükledim. Yükledikten sonra makinayı yeniden başlattığımda Apple logosunda takılı kaldı, yanlış ketx yüklediğim için. Bende sistemi yeniden kurmak zorunda kaldım. Eğer bir daha yanlış kext yüklersem Apple logosunda takılı kalırsa ne yapmam gerek? Aklıma şu geliyor ama ; Bir Linux işletim sistemini Live CD olarak USB' ye kursam, kurduktan sonra Linux Live' dan hard diske erişim sağlayıp kext silsem bu sorun ortadan kalkarmı acaba?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı