Çözüldü Os X El Captain 10.11.3 App Store Aygıtınız doğrulanamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OguzhanTuna

Hectopat
Daha fazla  
Giriş yapılırken beklenmedik bir hata oluştu. Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı.Evet çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Efi bölümündeki config.plist dosyasını açın.
Kod:
<key>SystemParameters</key>
<dict>
<key>CustomUUID</key>
<string>739EBE45-0D8C-5BFC-9AD1-6C5EF6E973A4</string>
...
</dict>
Bu kodu şu şekilde düzenlemeyi deneyin;
Kod:
<key>SystemParameters</key>
<dict>
<key>InjectSystemID</key>
<string>Yes</string>
<key>CustomUUID</key>
<string>5AA3001E-8C00-0042-41B2-F42804929E8A</string>
...
</dict>

Elma menüsü>Bu mac hakkında>Ethernet kartları>
Burdaki BSD adını kontrol edebilir miyiz rica etsem. Yapabilirseniz tamamını kopyalayıp mesajınıza ekleyin lütfen.

Bu bilgisayarda herhangi bir PCI Ethernet kartı takılı görünmüyor. usb wifi kullanıyorum.

O zaman şunu deneyelim:
Sistem tercihlerinden ağ'a girin, soldaki bütün bağlantıları alttan - ile kaldırın.
El Capitan kurulu disk > Kitaplık > Preferences > SystemConfiguration klasörüne girip NetworkInterfaces.plist adlı dosyayı silin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Açıldıktan sonra tekrar Sistem tercihlerinden ağ'a girin soldan + tuşu ile yeni bir konfigrasyon ekleyin Arabirimi wifi olarak seçip bir konfigrasyon ismi yazın ve yarat tuşuna basarak tekrar bağlanın wifi ağına. Ve tekrar appstore'a bağlanmayı deneyin.

Laptop ethernet kartını aradım, uzun uğraşlar sonunda buldum, daha sonra BSD'sini en0 olarak ayarladım, sorun çözüldü. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı