566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 2 Temmuz 2023 #1 VirtualBox'a OS X Lion kurmak istedim ama ne yaparsam yapayım olmadı, yasak işareti çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor? Hata görseli bu: Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
VirtualBox'a OS X Lion kurmak istedim ama ne yaparsam yapayım olmadı, yasak işareti çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor? Hata görseli bu:
Çözüm 566156 2 Temmuz 2023 whycat dedi: Hangi Bootloader'i kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hangisi olduğunu bilmiyorum, Internet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir.
whycat dedi: Hangi Bootloader'i kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hangisi olduğunu bilmiyorum, Internet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir.
whycat Hectopat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 614 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2023 #2 566156 dedi: VirtualBox'a OS X lion kurmak istedim ama ne yaparsam yapayım olmadı, yasak işareti çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor? Hata görseli bu: Eki Görüntüle 1843727 Genişletmek için tıkla... Hangi Bootloader'i kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
566156 dedi: VirtualBox'a OS X lion kurmak istedim ama ne yaparsam yapayım olmadı, yasak işareti çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor? Hata görseli bu: Eki Görüntüle 1843727 Genişletmek için tıkla... Hangi Bootloader'i kullanıyorsun?
KS KS 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 2 Temmuz 2023 #3 whycat dedi: Hangi Bootloader'i kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hangisi olduğunu bilmiyorum, Internet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir. Artı -1 Eksi Çözüm
whycat dedi: Hangi Bootloader'i kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hangisi olduğunu bilmiyorum, Internet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir.
whycat Hectopat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 614 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2023 #4 566156 dedi: Hangisi olduğunu bilmiyorum, ınternet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... VirtualBox için gerekli ayarları yaptınız mı peki? CMD'den VirtualBox için kodlar yazmanız gerekiyor yoksa sanal makine olduğunu anlar. Artı 0 Eksi
566156 dedi: Hangisi olduğunu bilmiyorum, ınternet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... VirtualBox için gerekli ayarları yaptınız mı peki? CMD'den VirtualBox için kodlar yazmanız gerekiyor yoksa sanal makine olduğunu anlar.
KS KS 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 2 Temmuz 2023 #5 whycat dedi: VirtualBox için gerekli ayarları yaptınız mı peki? CMD'den VirtualBox için kodlar yazmanız gerekiyor yoksa sanal makine olduğunu anlar. Genişletmek için tıkla... Girdim hocam hepsini. Boot argümanlarına kadar denemediğim şey kalmadı, ben sanal makine için yapılmış olanı deneyeceğim. Sanırım bu yüzden oluyor böyle. Artı -1 Eksi
whycat dedi: VirtualBox için gerekli ayarları yaptınız mı peki? CMD'den VirtualBox için kodlar yazmanız gerekiyor yoksa sanal makine olduğunu anlar. Genişletmek için tıkla... Girdim hocam hepsini. Boot argümanlarına kadar denemediğim şey kalmadı, ben sanal makine için yapılmış olanı deneyeceğim. Sanırım bu yüzden oluyor böyle.
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 2 Çözümler 30 2 Temmuz 2023 #6 566156 dedi: Hangisi olduğunu bilmiyorum, ınternet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun bundan kaynaklı. Bende SL denerken bu sorunu yaşadım. Vm imaji gerekli. whycat dedi: Hangi Bootloader'i kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... VM'de Bootloader gereksiz. Artı -1 Eksi
566156 dedi: Hangisi olduğunu bilmiyorum, ınternet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun bundan kaynaklı. Bende SL denerken bu sorunu yaşadım. Vm imaji gerekli. whycat dedi: Hangi Bootloader'i kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... VM'de Bootloader gereksiz.
whycat Hectopat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 614 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2023 #7 Archley dedi: Sorun bundan kaynaklı. Bende SL denerken bu sorunu yaşadım. Vm imaji gerekli. Vm'de Bootloader gereksiz. Genişletmek için tıkla... İşte Bootloader'li ise sorun yaratabiliyor. Artı 0 Eksi
Archley dedi: Sorun bundan kaynaklı. Bende SL denerken bu sorunu yaşadım. Vm imaji gerekli. Vm'de Bootloader gereksiz. Genişletmek için tıkla... İşte Bootloader'li ise sorun yaratabiliyor.
KS KS 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 2 Temmuz 2023 #8 566156 dedi: Hangisi olduğunu bilmiyorum, Internet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun bundan kaynaklıymış. VirtualBox için yapılmış imajı indirip kullanınca sorun çözüldü. Artı -1 Eksi
566156 dedi: Hangisi olduğunu bilmiyorum, Internet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun bundan kaynaklıymış. VirtualBox için yapılmış imajı indirip kullanınca sorun çözüldü.