Hangisi olduğunu bilmiyorum, Internet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir.Hangi Bootloader'i kullanıyorsun?
VirtualBox'a OS X lion kurmak istedim ama ne yaparsam yapayım olmadı, yasak işareti çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor? Hata görseli bu:
Eki Görüntüle 1843727
Hangisi olduğunu bilmiyorum, Internet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir.Hangi Bootloader'i kullanıyorsun?
Hangisi olduğunu bilmiyorum, ınternet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir.
Girdim hocam hepsini. Boot argümanlarına kadar denemediğim şey kalmadı, ben sanal makine için yapılmış olanı deneyeceğim. Sanırım bu yüzden oluyor böyle.VirtualBox için gerekli ayarları yaptınız mı peki? CMD'den VirtualBox için kodlar yazmanız gerekiyor yoksa sanal makine olduğunu anlar.
Hangisi olduğunu bilmiyorum, ınternet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir.
VM'de Bootloader gereksiz.Hangi Bootloader'i kullanıyorsun?
Sorun bundan kaynaklı. Bende SL denerken bu sorunu yaşadım. Vm imaji gerekli.
Vm'de Bootloader gereksiz.
Sorun bundan kaynaklıymış. VirtualBox için yapılmış imajı indirip kullanınca sorun çözüldü.Hangisi olduğunu bilmiyorum, Internet Archive'den indirmiştim. Ve sanırım kullandığım sanal makine imajı değil, yüksek ihtimal bu yüzden olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.