Aynı sıkıntı şu an bende de mevcut.
Clover ekranından Ekran kartı ile ilgili tüm sekmeleri kapatıyorum tek tek açıyorum yani tüm varyasyonları deniyorum ama hep aynıı yerde ekran kartı kısmında hata veriyor zaten cihazımda Bluetooth da yok karıncalı ekranda kalıyor malesef.
Windows'da EFI Bölümüne giremiyorum sürücü olarak tanımlı değil. Diskpart ile denedim orada da içeriği göremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz peki ? Kesin eksik birşey yapıyorum ama daha bulamadım.
Windows'un değil USB belleğin EFI bölümünde mevut Kext'ler ve USB belleğe RAW dosyası yazma işlemi bitince EFI bölümü doğrudan beliriyor Bilgisayar içinde. Olmadı 10.10.3 sürümümüzü bekleyeceksiniz.
Windows'da EFI Bölümüne giremiyorum sürücü olarak tanımlı değil. Diskpart ile denedim orada da içeriği göremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz peki ? Kesin eksik birşey yapıyorum ama daha bulamadım.
Olmazsa Ben USB hazırlama işlemini tekrarlayayım Dediğiniz şekilde EFi bölümünü oradan düzenlemeye çalışayım USB yi önceki gün hazırladım haliyle çok dikkat de etmemiştim zaten. Şimdi öyle deneyeyim olmazsa