Çözüldü OS X Yosemite - Logic Pro Oynatma Sorunu (CPU)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

105435

Megapat
Merhabalar. Yaklaşık 2 gün önce VirtualBox ile sanal makine mantığıyla OS X Yosemite 10.10 kurmuştum. Ardından Logic Pro X (10) yükledim. Fakat anlam veremediğim hatalar var.

Normalde sorunsuz çalışması gereken MIDI Klavye'ye klavyemdeki tuşlara bastığımda duyabildiğiniz üzere cızırtılı sesler çıkıyor. Ayrıca space basıp çizgelemi oynattığımda da çizelgemin gittiği yeri göremiyorum. Durdurduktan sonra boş bir alana tıkladığımda çizgi geliyor sadece. Sorunlar sıralı olarak aşağıdaki videoda bulunmakta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunumun CPU Overload olduğunu yazanlar olmuş, Sample rate uyuşmuyor diyenler olmuş. CPU gibi geldi bana, Ben Mozilla Firefox'da gezinirken bile 2-3 GHz çıkıyor. Overclock da yapmadım ama bu işlemciyi 4.22Ghz'de çalışırken görmek çok doğal benim için. Nasıl çözerim elimdeki sorunu?
Ekran Alıntısı.PNG

Cızırdaması pek önemli değil de, O beyaz çizginin (region üzerindeki) gidişini real-time olarak görememek bütün işimi engelliyor.

Logic Programı işlemci gücü ve ses kartının doğru olarak tanımlanmasına ihtiyaç duyar. Sanal sistemde çalışacağını pek zannetmiyorum. Eğer kullanmak istiyorsan Normal kurulum yapıp dene.

Logic Programı işlemci gücü ve ses kartının doğru olarak tanımlanmasına ihtiyaç duyar. Sanal sistemde çalışacağını pek zannetmiyorum. Eğer kullanmak istiyorsan Normal kurulum yapıp dene.

i3 İşlemci ve 4GB Ram'i olan arkadaşım sorunsuz kullanıyor aslında. Sorun bendeymiş gibi geliyor

vmware ile kurulum yaptım. Ses cızırtısı tamamen kalktı. Çizelge'deki FPS sorunu devam ediyor. Birinden biri olmayınca da oluyormuş. Konuyu kilitleyebilirsiniz. Virtualbox pişmanlıktır :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı