6 Ağustos 2016 Mesaj: 2 Arkadaşlar bu videoda size Msi Afterburner, Aida 64 ve Windows Gadget' in bir kaç eklentisinin nasıl çalıştığını ve aktif olduğunu gösterdim. Umarım yararı olmuştur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2016 Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar bu videoda size Msi Afterburner, Aida 64 ve Windows Gadget' in bir kaç eklentisinin nasıl çalıştığını ve aktif olduğunu gösterdim. Umarım yararı olmuştur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2016 #2 Bu arada OSD demek, On Screen Display demek. Only değil
KS KS zevheri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 1.170 Makaleler 6 Çözümler 1 2 Eylül 2016 #3 Tuna Yücer dedi: Bu arada OSD demek, On Screen Display demek. Only değil Genişletmek için tıkla... Hiç sormayın. Videoyu YouTube'a yükledikten sonra fark ettim. 200 KB hız ile 300-400 MB'ı bir daha yüklemeyi gözüm kesmedi doğrusu.
Tuna Yücer dedi: Bu arada OSD demek, On Screen Display demek. Only değil Genişletmek için tıkla... Hiç sormayın. Videoyu YouTube'a yükledikten sonra fark ettim. 200 KB hız ile 300-400 MB'ı bir daha yüklemeyi gözüm kesmedi doğrusu.