Oshi no KO TR'de hangi platformdan izlenir?

Pepsi Man

Centipat
Daha fazla  
Oshi no KO animesini Türkiye'de hangi platformdan izleyebilirim? Disney+ ve Prime Video da var olarak buldum ancak 2'sinde de yoktu.

Korsan siteden anime izlemeyi sevmiyorum hocam. Eger Türkiye'de bir platformda var ise oraya abone olayim oradan izleyeyim.
Usta bunun korsanı üyeliği falan yok. Türkçe şekilde bütün siteler korsan sayılır. Orjinal anime sitesi var Crunchyroll. başka da bilmem ben. Türkçe izliceksen diziwatch.

Korsan siteden anime izlemeyi sevmiyorum hocam. Eger Türkiye'de bir platformda var ise oraya abone olayim oradan izleyeyim.

Hocam reklam yok bir şey yok ve her şey düzenli ben hep oradan izliyorum.
Ama ille de para vereyim diyorsanız animecix önerebilirim diziwatchdan ne kadar da farksız olsa da.

Hocam reklam yok bir şey yok ve her şey düzenli ben hep oradan izliyorum.
Ama ille de para vereyim diyorsanız animecix önerebilirim diziwatchdan ne kadar da farksız olsa da.
Animecixte korsan sayılır bu durumda. Para verince sadece bir iki kişi beraber izleme gibi seçenekler var.

Usta bunun korsanı üyeliği falan yok. Türkçe şekilde bütün siteler korsan sayılır. Orijinal anime sitesi var Crunchyroll. Başka da bilmem ben. Türkçe izliceksen diziwatch.

Türkçe alt yazı yok ama onda maalesef.

Animecixte korsan sayılır bu durumda. Para verince sadece bir iki kişi beraber izleme gibi seçenekler var.

Evet ama arkadaş zaten gerekli gereksiz para vermek istediği için ve Türkçe olduğu için önerdim.

Crunchyroll var ama Türkçe alt yazısı var mıdır bilmiyorum.

Türkçe alt yazı yok ama onda maalesef.

Crunchyroll üyeliğim var. Orada yok maalesef.

Evet ama arkadaş zaten gerekli gereksiz para vermek istediği için ve Türkçe olduğu için önerdim.

Gereksiz para vermekten çok yapımcıyı desteklemek istediğim için para veriyorum aboneliklere. Eğer Türkiye'de yayınlayan bir platform yok ise artık korsan izlemek zorunda kalacağım zaten.

Zaten Türkçe altyazı beklemiyorum. İngilizce anlayabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı