Osimhen Galatasaray maçında rövaşata şut attı

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.773

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. 19.10.2024 19:00 antalyaspor - Galatasaray maçında Osimhen 90+4'te muazzam bir rövaşata golü attı.
Fanatik Galatasaray'lı olarak bu gole tepkisiz kalamadım ve çığlıklar attım. İnanılmaz bir gol, inanılmaz bir görüntü. İnanılmaz bir şaheser. Fenerbahçe ve Beşiktaşlı arkadaşlar, futbolu takip etmeyen arkadaşlar ve futbolu sevmek isteyen arkadaşlar için aşağıya link bırakıyorum.
Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene gol kralı belli gibi :D

Selamlar. 19.10.2024 19:00 antalyaspor - Galatasaray maçında Osimhen 90+4'te muazzam bir rövaşata golü attı.
Fanatik Galatasaray'lı olarak bu gole tepkisiz kalamadım ve çığlıklar attım. İnanılmaz bir gol, inanılmaz bir görüntü. İnanılmaz bir şaheser. Fenerbahçe ve Beşiktaşlı arkadaşlar, futbolu takip etmeyen arkadaşlar ve futbolu sevmek isteyen arkadaşlar için aşağıya link bırakıyorum.
Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dzeko atsa sezonu kapatır sakatlıktan.

Gol 10/10
Forma(üst) 10/2

Bu formamızı sevemedim, pazarda 100 liraya satılan çakma Gaziantepspor formasının üstüne GS amblemi dikilmiş gibi hissettirdi.

Gol 10/10
Forma(üst) 10/2

Bu formamızı sevemedim, pazarda 100 liraya satılan çakma Gaziantepspor formasının üstüne GS amblemi dikilmiş gibi hissettirdi.
En sevdiğim formamız bu oldu hocam. Bir kaç kişi de öyle diyor, parçalı forma tabi ki vazgeçilmez. Beyaz formaları da ben sevmiyorum.

Bu senenin puskas golü belli oldu.
Çok büyük umutlar ama umarım.

Harika gol, diyecek kelime yok yani. Helal olsun.
Gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı