OSM güçlü rakibe karşı taktik önerisi

OCG24

Centipat
Maçım var ve rakibimin gücü yüksek yani 102 103 falan. Benim de 98. hucümü çok iyi rakibimin ben de taktik olarak kontra atak alan savunması, ortasahalar defansa yardım forvetler hücum -dengeli, defansif, topa hakim ol-
Mücadele normal. Sizce doğru mu yaptım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eğer kadronuz çok iyi değilse en meta seçeneğiniz 5'li orta saha dizilimleridir. 4231 ve 451'le, güçlü rakiplere karşı iyi sonuçlar alınabilir.

Aynı durumda ben olsam maç deplasmandaysa 4231/451 çıkıp forveti orta sahaya destek yapardım. Diğerlerini sabit bırakırdım. Kaleyi görünce vur yapardım. Rakibe yakın, dengeli - veya defansif, topa hakim ol oynardım.

Eğer kadronuz çok iyi değilse en meta seçeneğiniz 5'li orta saha dizilimleridir. 4231 ve 451'le, güçlü rakiplere karşı iyi sonuçlar alınabilir.

Aynı durumda ben olsam maç deplasmandaysa 4231/451 çıkıp forveti orta sahaya destek yapardım. Diğerlerini sabit bırakırdım. Kaleyi görünce vur yapardım. Rakibe yakın, dengeli - veya defansif, topa hakim ol oynardım.
Söylediginiz dizilişleri yapıcam ama oyuncum yok maalesef sadece dizilişi 5-2-3A yapıp bide sizin söylediklerini yapsam olur mu ?

Söylediginiz dizilişleri yapıcam ama oyuncum yok maalesef sadece dizilişi 5-2-3A yapıp bide sizin söylediklerini yapsam olur mu ?
O dizilişle çok çok 7 kişi defans yapar, 3 kişiyle de kontra atak deneyebilirsiniz. Karşıda deneyimli biri varsa kolaylıkla önlem alabilir. Kadronuz orta sahayı kalabalık tutmaya elverişli değilse her zamanki 433 taktiğinizde sayıları biraz düşürerek devam edin öyleyse. Dengeli baskı, dengeli stil, topa hakim ol tempo gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı