Evet yanlış duymadınız, Osmaniye'de köpeği araba ile süren bir adam, az önce Show TV'ye çıktı. İnternette aradım ama görüntüsünü bulamadım. Neyse konumuz o değil, insan neden böyle bir şey yapar ben anlayamıyorum...
İnsana değer verilmeyen topraklarda, hayvanlara değer verilmesini bekliyoruz..
Eğitimsizlik başlıca nedeni. Gereken eğitim ve duyarlılığı çocuklara vermeye başladığımız zaman ve müthiş ağır hapis cezaları ile de sabit yasalar çıkarırsak herhangi bir sorun kalacağını düşünmüyorum. Çok basit görünüyor fakat o kadar zor bu işlerin halledilmesi.
Eğitimsizlik. İmkan olsa herkes pürüpak adam olur da sorun çok genel. Böyle olaylar daha çok yaşayacağız. Daha doğrusu daha çok var da medyaya yansımıyor.
Bu olay eğitimle sandığınız kadar alakalı değil. Annem okuma yazma bile bilmezken sinek bile öldürmüyor. Tamamı ile kişisel bir hastalık. Ruh ve sinir hastanesine kapatilip psikolojik olarak tedavi edilmeli.
Bu olay eğitimle sandığınız kadar alakalı değil. Annem okuma yazma bile bilmezken sinek bile öldürmüyor. Tamamı ile kişisel bir hastalık. Ruh ve sinir hastanesine kapatilip psikolojik olarak tedavi edilmeli.
Ne eğitiminden bahsediyorsunuz hala ezbere konuşmaktan sıkılmadınız mı arkadaşlar? Bir insanın karakteri böyleyse istersen NASA da çalışsın asla değişmez.