DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #42 277662 dedi: Allah C C izniyle Recep Tayyip Erdoğan yeniden kuracak. Eskisinden daha güçlü olacak. Hatta Osmanlı yerine Recep'li veya Tayyipli daha iyi. Genişletmek için tıkla... Lâ Havle ve Lâ Kuvvete İllâ Billâhil Aliyyil Azîm.
277662 dedi: Allah C C izniyle Recep Tayyip Erdoğan yeniden kuracak. Eskisinden daha güçlü olacak. Hatta Osmanlı yerine Recep'li veya Tayyipli daha iyi. Genişletmek için tıkla... Lâ Havle ve Lâ Kuvvete İllâ Billâhil Aliyyil Azîm.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Nisan 2021 #43 1 Nisaaan! İnşallah öyledir
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #44 Reis te? Bunu bilemeyen mi var? Niye böyle kaliteli bir forumda böyle bir soru soruldu????????????????????? (!)
Reis te? Bunu bilemeyen mi var? Niye böyle kaliteli bir forumda böyle bir soru soruldu????????????????????? (!)
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 1 Nisan 2021 #45 Şu anki başkanımız kurdu hatta Köktürkler'i falan da öyle (!)
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #46 Ben kurgu olduğunu düşünüyorum yoksa insanlar bu kadar cahil olamaz.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 1 Nisan 2021 #47 Veorra dedi: Osmanlı Devleti kim tarafından kurulmuştur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumu size bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... MÖ 748 yılında Sir Tayyip Erdoghan tarafından kurulmuştur. Yanlış öğretiliyor efenim. tahamert123 dedi: Ben kurgu olduğunu düşünüyorum yoksa insanlar bu kadar cahil olamaz. Genişletmek için tıkla... Mizah ve Eğlence.
Veorra dedi: Osmanlı Devleti kim tarafından kurulmuştur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumu size bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... MÖ 748 yılında Sir Tayyip Erdoghan tarafından kurulmuştur. Yanlış öğretiliyor efenim. tahamert123 dedi: Ben kurgu olduğunu düşünüyorum yoksa insanlar bu kadar cahil olamaz. Genişletmek için tıkla... Mizah ve Eğlence.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #48 Yalnız 2 yıllık konuyu hortlatıyoruz. Moderatörler geliyor, hissediyorum. Toplu katliam çıkacak burada, kaçın hocalarım.
Yalnız 2 yıllık konuyu hortlatıyoruz. Moderatörler geliyor, hissediyorum. Toplu katliam çıkacak burada, kaçın hocalarım.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 1 Nisan 2021 #49 DDLAO dedi: Yalnız 2 yıllık konuyu hortlatıyoruz. Moderatörler geliyor, hissediyorum. Toplu katliam çıkacak burada, kaçın hocalarım. Genişletmek için tıkla... Hiç farketmemiştim.
DDLAO dedi: Yalnız 2 yıllık konuyu hortlatıyoruz. Moderatörler geliyor, hissediyorum. Toplu katliam çıkacak burada, kaçın hocalarım. Genişletmek için tıkla... Hiç farketmemiştim.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #50 Osmanlı kurucusunun Mustafa Kem... Tamam tamam hemen kızmayın. Osman bey olduğunu bilmesem anket şıklarını görsem yine Osman Bey derim.
Osmanlı kurucusunun Mustafa Kem... Tamam tamam hemen kızmayın. Osman bey olduğunu bilmesem anket şıklarını görsem yine Osman Bey derim.