Osmanlı ile Roma imparatorluğu kurmak mümkün mü?

EU4'ten bahsediyorsan mümkün.

Evet EU4'ten bahsediyorum, tek yapmam gereken şey ortodox isyanı çıkarıp onları başarılı yapıp sonra ise sınırları roma gibi yapmak mı?

Bari katolik ol gerçek bir roma imparatorluğu kur :D.

Hocam katolik osmanlı ile zor ya ortodox toprağı çok var diye ortodox dedim zaten :D

Evet EU4'ten bahsediyorum, tek yapmam gereken şey ortodox isyanı çıkarıp onları başarılı yapıp sonra ise sınırları roma gibi yapmak mı?

Hocam katolik osmanlı ile zor ya ortodox toprağı çok var diye ortodox dedim zaten :D

Zaten ben de oyunu bilmiyorum hiç zaten romanın roma olduğu zaman adamlar katolik de değildi :D.

@Soldier_Boy İsyana gerek yok diye hatırlıyorum, Ortodoks topraklarının sayısının müslüman topraklarından fazla olması yeterliydi. Oyunun başında Arnavutluk ve Bizans'ı almak yetiyor sanırım.

Ayrıca Ortodoks olmadan önce İstanbul'u başkent yapan kararı uygulamalısın. Ortodoks olunca o seçenek gidiyor ve erkenden imparatorluk olamıyorsun.

@Soldier_Boy isyana gerek yok diye hatırlıyorum, ortodoks topraklarının sayısının Müslüman topraklarından fazla olması yeterliydi. Oyunun başında Arnavutluk ve Bizans'ı almak yetiyor sanırım.

Ayrıca ortodoks olmadan önce İstanbul'u başkent yapan kararı uygulamalısın. Müslüman olunca o seçenek gidiyor ve erkenden imparatorluk olamıyorsun.

Hocam ben biraz büyüğüm sıkıntı olmaz mı? yıl 1530

@Soldier_Boy O sıkıntı biraz, evet. Yerinde olsam Ortodoks Osmanlı için yeni bir save açardım.

İsyancılar aracılığıyla din değiştirmek için de topraklarının çoğunluğunun Ortodoks olması gerekiyormuş o yüzden yeni bir save açmadan biraz uğraştırır seni bu durum.

@Soldier_Boy o sıkıntı biraz, evet. Yerinde olsam ortodoks osmanlı için yeni bir save açardım.

İsyancılar aracılığıyla din değiştirmek için de topraklarının çoğunluğunun ortodoks olması gerekiyormuş o yüzden yeni bir save açmadan biraz uğraştırır seni bu durum.

Hocam tek çözüm yeni save mi açmak bu kadar büyüksek :(
1674677055031.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı