Çözüldü Osu lazer imleçte gecikme var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

JasHennessy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1x16 GB DDR4 3200 Mhz CL16 Fury Ram
Ryzen 3 3100
GİGABYTE WİNDFORCE OC GTX 1060 6 GB
Asus B450m Dragon
PowerBooster Fury 550w
Micron 256 GB m2 SSD
1 TB 7200 RPM HDD
RAM
1x16 3200 mhz
Ekran kartı
1060 6 GB
Anakart
B450M Dragon
İşlemci
R3 3100
Videonun 15-16 saniyesi arasında gözle görülür bir şekilde oluyor. Özellikle Discord üzerinden yayın açtığımda daha fazla oluyor. Diğer oyunlarda yaşamıyorum fakat Osu'daki kadar etkilemediği için belki fark etmemiş olabilirim. Oyun içindeki RAW input açık, 800 DPI, V-Sync kapalı, FPS 8X ve sınırsızda da denedim bir değişiklik olmadı.
Fullscreen oynuyorum. Fareyi 1000 Hz'de kullanıyorum.
Mouse: Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Ben kendi tarafımdan bir sorun olduğunu zannetmiştim. Geri osuya dönersem beatmaplarimi nasıl taşıyacağım?

Osu! Lazer'in kurulu olduğu dizinden beatmapleri osu!'nun kurulu olduğu beatmap dizinine taşıyacaksınız.

1. Windows + r tuşlarına basarak çalıştır'ı açın.
2. çıkan boşluğa %localappdata% yazın.
3. gelen pencerde herhangi bir klasöre bir kez tıklayıp "o" tuşuna basın.
4. osu! Lazer ve osu! Adlı iki klasör göreceksiniz.
5. osu! Lazer'in içerisinde beatmap/songs veya beatmap klasörü olacaktır o klasörün içerisindeki tüm klasörleri kopyalayın.
6. osu! Lazer'den kopyaladığınız klasörleri osu! Klasöründeki "songs" klasörünün içine yapıştırın, tüm şarkılar aktarılmış olacak.

Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Lazer'de kronik lag sorunu var. Sorunlu olmasaydı betada olmazdı değil mi?

Lazer'de kronik lag sorunu var. Sorunlu olmasaydı betada olmazdı değil mi?

Ben kendi tarafımdan bir sorun olduğunu zannetmiştim. Geri osuya dönersem beatmaplarimi nasıl taşıyacağım?

Osu! Lazer'in kurulu olduğu dizinden beatmapleri osu!'nun kurulu olduğu beatmap dizinine taşıyacaksınız.

1. Windows + r tuşlarına basarak çalıştır'ı açın.
2. çıkan boşluğa %localappdata% yazın.
3. gelen pencerde herhangi bir klasöre bir kez tıklayıp "o" tuşuna basın.
4. osu! Lazer ve osu! Adlı iki klasör göreceksiniz.
5. osu! Lazer'in içerisinde beatmap/songs veya beatmap klasörü olacaktır o klasörün içerisindeki tüm klasörleri kopyalayın.
6. osu! Lazer'den kopyaladığınız klasörleri osu! Klasöründeki "songs" klasörünün içine yapıştırın, tüm şarkılar aktarılmış olacak.

Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…