Çözüldü osu! Vuruş sesi nasıl bulunur?

• Konuyu başlatan Foxp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.273
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Foxp

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, osu da herkesin kullandığı daha çok editli osu videolari atanların kullandığı vuruş sesini nereden bulabilirim?

Çözüm
Bilindik ses ama bir arkadaşım gibi manyak olmadığım için sesi bilmiyorum veya Osu skinlerini görünce anında tanımıyorum.

Bu yüzden önce videodaki skini buluyoruz. Skin inerken 227 MB ne skini yaptılar acaba diye düşünüyoruz. Google Drive niye yavaş indiriyor diye de düşünüyoruz. Sonra bilgisayarımızda Osu olmadığını hatırlayıp üzülüyoruz. Sonra ben çok zekiyim, bu enayiler kendince arşivlemiştir deyip .osk uzantısını .rar yapıp WinRAR abimize ayıkla bebeğim diyoruz. Sonra Google'a skin klasöründe sesler nerede diye sormadan zaten .wav dosyalarıyla karşılaşıyoruz. İsimleri de insan gibi İngilizce.
Dosyamızın adı soft-hitnormal.wav. Buyurun.

Sonra 419 frame'li animasyona ne gerek vardı da 227 MB yaptınız bu skini diye düşünüyoruz.

Ne olur ne olmaz diye tüm .wav dosyalarını paylaşıyorum.
Mesela drum-hitnormal.wav dosyası da yakın. Benim kulağım aradaki farkı pek anlamıyor. Gerisi sizde.
Herkes kullanıyorsa bir paylaşın da biz de bilelim o sesi.
Bulmaya çalışıyorum fakat yok

Herkes kullanıyorsa bir paylaşın da biz de bilelim o sesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
örnek bu videodaki ses gibi tık sesi

Bilindik ses ama bir arkadaşım gibi manyak olmadığım için sesi bilmiyorum veya Osu skinlerini görünce anında tanımıyorum.

Bu yüzden önce videodaki skini buluyoruz. Skin inerken 227 MB ne skini yaptılar acaba diye düşünüyoruz. Google Drive niye yavaş indiriyor diye de düşünüyoruz. Sonra bilgisayarımızda Osu olmadığını hatırlayıp üzülüyoruz. Sonra ben çok zekiyim, bu enayiler kendince arşivlemiştir deyip .osk uzantısını .rar yapıp WinRAR abimize ayıkla bebeğim diyoruz. Sonra Google'a skin klasöründe sesler nerede diye sormadan zaten .wav dosyalarıyla karşılaşıyoruz. İsimleri de insan gibi İngilizce.
Dosyamızın adı soft-hitnormal.wav. Buyurun.

Sonra 419 frame'li animasyona ne gerek vardı da 227 MB yaptınız bu skini diye düşünüyoruz.

Ne olur ne olmaz diye tüm .wav dosyalarını paylaşıyorum.
Mesela drum-hitnormal.wav dosyası da yakın. Benim kulağım aradaki farkı pek anlamıyor. Gerisi sizde.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı