B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 7 Mayıs 2021 #11 Yaşarsınız ama rahat mı bilmem.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.261 Makaleler 3 Çözümler 196 7 Mayıs 2021 #12 PabIo Escobar dedi: %30 lif ve %70 Sudan oluşmaktadır. Susuz insan yaşayamaz. Otta bol miktarda su olduğunu düşünürsek ve en kötü ot mideni doldurur desek bence yaşanır. Genişletmek için tıkla... Susuz yaşayamaz ama enerjisiz de yaşayamaz.
PabIo Escobar dedi: %30 lif ve %70 Sudan oluşmaktadır. Susuz insan yaşayamaz. Otta bol miktarda su olduğunu düşünürsek ve en kötü ot mideni doldurur desek bence yaşanır. Genişletmek için tıkla... Susuz yaşayamaz ama enerjisiz de yaşayamaz.
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #13 Wmir dedi: Kısmen yaşayabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağol arada ekmek yeme şansım olacak. O yüzden kısmen doyursa yeter.
Wmir dedi: Kısmen yaşayabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağol arada ekmek yeme şansım olacak. O yüzden kısmen doyursa yeter.
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 7 Mayıs 2021 #14 ItsAllGoodman dedi: Susuz yaşayamaz ama enerjisiz de yaşayamaz. Genişletmek için tıkla... En kötü ihtimalle ölmez. Sadece adım atacak hali olmaz bence. Fakat 1 ay böyle devam edilirse ölür.
ItsAllGoodman dedi: Susuz yaşayamaz ama enerjisiz de yaşayamaz. Genişletmek için tıkla... En kötü ihtimalle ölmez. Sadece adım atacak hali olmaz bence. Fakat 1 ay böyle devam edilirse ölür.
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #15 Birisi42 dedi: Yaşarsınız ama rahat mı bilmem. Genişletmek için tıkla... Rahat olmasına gerek yok. Bedava yaşama sırrı aramıyorum. Farklı bir ülkede 5 parasız bir kaç ay geçireceğim. ItsAllGoodman dedi: Susuz yaşayamaz ama enerjisiz de yaşayamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam fotosentez ürünü şekerin etkisi olmaz mı?
Birisi42 dedi: Yaşarsınız ama rahat mı bilmem. Genişletmek için tıkla... Rahat olmasına gerek yok. Bedava yaşama sırrı aramıyorum. Farklı bir ülkede 5 parasız bir kaç ay geçireceğim. ItsAllGoodman dedi: Susuz yaşayamaz ama enerjisiz de yaşayamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam fotosentez ürünü şekerin etkisi olmaz mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.261 Makaleler 3 Çözümler 196 7 Mayıs 2021 #16 Laptop Uzmanı dedi: Hocam fotosentez ürünü şekerin etkisi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O şekerler selüloz olarak depolanıyor. Biz ise selülozu sindiremiyoruz. Olduğu gibi çıkıp gidiyor yani.
Laptop Uzmanı dedi: Hocam fotosentez ürünü şekerin etkisi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O şekerler selüloz olarak depolanıyor. Biz ise selülozu sindiremiyoruz. Olduğu gibi çıkıp gidiyor yani.
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #17 ItsAllGoodman dedi: O şekerler selüloz olarak depolanıyor. Biz ise selülozu sindiremiyoruz. Olduğu gibi çıkıp gidiyor yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman bize bir artısı yok. Çiçek yesek nasıl olur? Tadı şekerli oluyor çiçeklerin. Hem yemesi de zevkli. Besin değeri de varsa iyi olur.
ItsAllGoodman dedi: O şekerler selüloz olarak depolanıyor. Biz ise selülozu sindiremiyoruz. Olduğu gibi çıkıp gidiyor yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman bize bir artısı yok. Çiçek yesek nasıl olur? Tadı şekerli oluyor çiçeklerin. Hem yemesi de zevkli. Besin değeri de varsa iyi olur.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 7 Mayıs 2021 #18 Türkiye'de yaşamak hiç de stresli değil.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #19 Laptop Uzmanı dedi: Ot yemem şart. Genişletmek için tıkla... O ne demek hocam nasıl şart?
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #20 Dragneel.99 dedi: O ne demek hocam nasıl şart? Genişletmek için tıkla... Hocam başka ne yenir bilmiyorum. Lübnan'da parasız ne yapılır?
Dragneel.99 dedi: O ne demek hocam nasıl şart? Genişletmek için tıkla... Hocam başka ne yenir bilmiyorum. Lübnan'da parasız ne yapılır?