Hocam açıkçası ben böyle müşteri hizmetleri ve memnuniyetine bağlı oluşumlarda her kötü yorumu çok ciddiye alamıyorum insanlar prosedürlere hiç dikkat etmeden bodoslama giriyorlar sayfayı okumaya bile tenezzül etmeden sonra başım yandı diyip suçluyorlar. Hotels.com'daki iade kuralı son 3 güne kadar kesintisiz iade, son gün iade ederseniz de 1 günlük paranın yanması şeklinde hatırlıyorum. Direkt telefonla ulaşma durumunda ise kapora hariç ödeme otelde olacağı için tam paranız yanmaz, kapora yanar.
Temsilci konusunu bilmiyorum hocam dediğim gibi hiç işim düşmedi bu anlattığım şekilde davrandığım için, Booking de aynı şekilde euro/tl çevirimi yaparak alıyor ödemeyi ama fiyatta bir fark görmedim. Sadece siz belli bir Euro karşılığında rezervasyon yaptırırsanız ve otelde ödemeyi seçtiyseniz kur miktarı değişirse o değişen kurla TL ödemeniz gerekebiliyor olabilir otele, ondan emin değilim ama TR otellerinde bu durumun olmaması gerekli. Ayrıca zaten orada ödemeyi seçtiğiniz bi otelde son güne kadar iade yapabiliyorsunuz demek oluyor.