Çözüldü OTG kablosu ile Gamepad şarj etme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, kısaca anlatacağım PS4'üm bozuk ve kollar elimde kaldı bende kolları şarj edip Haziran'da alacağım telefonumdan oyun oynamak istiyorum ama PS4 bozuk olduğu için şarj olmuyor acaba OTG kablosu ile kolumu sarj edebilir miyim? Alacağım telefon Oppo realme 6I yazarsanız mutlu olurum.

Çözüm
Cihaz OTG bağlıyken power bank gibi davranacağı için; Evet OTG üzerinde şarj edilebilir.
Merhaba, kısaca anlatacağım PS4'üm bozuk ve kollar elimde kaldı bende kolları şarj edip Haziran'da alacağım telefonumdan oyun oynamak istiyorum ama PS4 bozuk olduğu için şarj olmuyor acaba OTG kablosu ile kolumu sarj edebilir miyim? Alacağım telefon Oppo realme 6I yazarsanız mutlu olurum.
Reklam saymayın ve konudan sapma saymayın fakat Play Station 4'ünüzü Rech Bilişim sitesinde yaptırabilirsiniz. Ücretsiz arıza tespiti yapıyorlar (kargo da ücretsiz). Anakart çipi bozulduğunda yaptırmıştım, Cuma günü verdim. Pazartesi kargoya verdiler. Çarşamba elime ulaştı.

Reklam saymayın ve konudan sapma saymayın fakat play station 4'ünüzü Rech Bilişim sitesinde yaptırabilirsiniz. Ücretsiz arıza tespiti yapıyorlar (kargo da ücretsiz). Anakart çipi bozulduğunda yaptırmıştım, cuma günü verdim. Pazartesi kargoya verdiler. Çarşamba elime ulaştı.

Teşekkür ederim ama biz zaten PS4'ün arızasını tespit ettirdik yine de sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı